Acabem l’activitat de Padrins i padrines Lectores

Arriba el final de curs, i és el moment que els padrins/es i els seus fillols/es es separin per gaudir de les vacances d’estiu.

Durant aquest curs, els nens i nenes de 5è de Primària han ajudat a introduir-se en el mon de la lectura als infants de 5è d’Educació Infantil. Aquesta activitat serveix, a més de per familiaritzar-se amb la lectura, per que els alumnes que acaben P5 i s’acomiaden llavors de l’edifici d’Infantil, coneguin als qui seran, el proper any, els més grans de l’escola, i els ajuda a sentir-se segurs i acollits en el nou edifici.

Per altra banda, els/les alumnes de 6è també han fet els padrins lectors amb els nens i nenes de 1r de Primària. Aquests amb l’objectiu d’anar consolidant, d’una manera més divertida, els fonaments de la lectoescriptura.

Estimats fillols i filloles, els companys i companyes de 5è us desitgem unes bones vacances, i us donem la benvinguda per avançat a les instal·lacions de Primària. Bon estiu!!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *