Aparell reproductor

Ens quedava un aparell del cos per estudiar, i tot i que teníem moltes preguntes i molta curiositat per esbrinar què és el que ens passa des de la pubertat fins que ens fem grans amb el nostre cos en general i amb els òrgans reproductors en particular. Havíem parlat a classe sobre la menstruació, ja que ens estem fent grans i és un dels canvis que estem vivint, però tot i així teníem molts dubtes. Aleshores la Miranda, la mestra de pràctiques, va fer la seva intervenció de pràctiques a l’aula a partir d’aquesta inquietud que teníem: vam posar una bústia de consultes a la classe on vam introduir preguntes sobre tot allò que volíem saber, sobre la reproducció, el naixement dels nens, la pubertat… De totes les preguntes que vam fer, les vam classificar en 6 grups, segons el tema. Aleshores cada grup de treball cooperatiu es va centrar en investigar tot allò que voliem saber sobre el tema que els havia estat adjudicat. A classe, vam acabar d’aclarir dubtes i preguntes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *