Per què la classificació de les races causa tants problemes?

Fer un petxakutxa per a nosaltres ha sigut una forma nova i completament diferent de treballar. Hem experimentat coses noves; algunes de difícils i altres de més fàcils però ha sigut molt divertit.
Fer un Petxa Kutxa ens sembla complicat, perquè creiem que per fer un Petxa Kutxa t’has de saber molt bé el que diràs sent conscient del temps que tens per transmetre el que vols dir al públic. També creiem que has d’utilitzar estratègies com per exemple, si hi ha alguna diapositiva que t’ocupa molt i no et dóna temps a explicar-la pots fer dues coses: resumir-lo en una frase curta i explicar un petit text o bé improvisant o sabent-lo de memòria. La segona opció seria posar darrera la diapositiva llarga una que sigui curta i puguis allargar el tema. Aquestes són algunes estratègies que hem utilitzat.
Hem de dir que haver fet aquest treball ens ha ajudat molt a saber com distribuir-nos la feina, encara que hi havia gent que acaparava massa estona (i això ho hem de millorar) i d’altre gent que no deia res perquè no havia participat i tampoc s’havia implicat, però a banda d’això ha sigut molt divertit i a l’institut quan tinguem l’oportunitat farem un Petxa Kutxa perquè és una manera molt productiva per treballar en grup.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *