CONNECTEM APRENENTATGES


I ara ens toca reflexionar i fer connexions. La vida l’aula ha estat molt intensa durant tot el curs, hem tractat molts temes i hem fet moltes activitats. El nostre dia a dia està fet de connexions, com més coses fem més connexions podem fer i aquí us deixem reflexions d’aquestes connexions.

Partint de les investigacions que hem fet a teixits, hem lligat sortides com a la Depuradora i al CRG, xerrades com la de l’Elena Crespi sobre sexe, activitats com els sabó fet per Sant Ponç o les minihamburgueses amb ceba de l’hort. Els valors, que sempre els hem tingut molt presents en el nostre dia a dia, amb la lectura de Wonder i la no discriminació, i lligat amb la lectura el padrinatge lector. Tampoc podem deslligar les matemàtiques com amb la geometria dels embolcalls i la urbana, els robots Lego WE-DO i la codificació que ens van ensenyar els de tercer, així com la impressió 3D amb els del 4 cantons. I per descomptat la llengua, la nostra font de coneixements, el mitjà pel qual aprenem i ho compartim. Cada vegada que mirem el mapa de connexions segur que en trobarem més. Ens ajudeu a trobar-ne?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *