Quèquicom i… La física

A coneixement del Medi estem treballant un dossier que ens parla de Les forces i les màquines. En aquest capítol del programa Quèquicom ens parla del grec Arquimedes de Siracusa, que va fer nombroses aportacions al món de la ciència. Una de les més conegudes és el principi que porta el seu nom, que podem experimentar, per exemple, en inflar els pulmons quan ens banyem en una piscina.Arquimedes també va descriure el sistema de palanca, en què el repartiment dels pesos és determinant: explicarem com funciona en el cas dels castells o de la bicicleta. Per tot això i molt més, Arquimedes és considerat un dels matemàtics més importants de la història.

Visualitza el vídeo i contesta al formulari que hi ha enllaçat.

FORMULARI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà