Enllaços interessants

En una de les pàgines d’ajuda dels blocs que he visitat de l’XTEC he trobat alguns enllaços a nous materials per a Infantil i primària dels cursets de formació d’aquest curs.

Estratègies TIC per a Educació Infantil

http://www.xtec.cat/formaciotic/dvdformacio/materials/tdei1/modul_1/index.html

Estratègies TIC per a Primària:

http://www.xtec.cat/formaciotic/dvdformacio/materials/tdei1/modul_1/index.html

Activitats TIC amb el word

Si cliqueu a l’enllaç del document trobareu un recull d’activitats per treballar amb els alumnes amb l’editor de text: word

Està en format Zip, després de comprimi-lo veureu que tindreu les activitats organitzades per cicles. El vaig descarregar en el seu moment dels materials d’un dels cursets relacionats amb les TIC.

http://boxstr.com/files/3924606_mlr9c/ordin-llengua-prim%25E0ria.zip

(El link està actualitzat, espero que us funcioni)

Pla estratègic 2006/2009 del Centre

En el marc del Pla Estratègic del centre queda recollit com a un dels objectius estratègics per aconseguir l’èxit escolar. Pretenem fer ús de les TIC com a domini de l’instrument, suport d’aprenentatge i eina d’avaluació.

Per tal d’aconseguir aquest objectiu vam acordar les següents estratègies: planificació curricular i processos d’ensenyament-aprenentatge, Definir els processos d’avaluació i els criteris organitzatius. La intenció és anar penjant aquesta documentació al bloc per si a algun altre centre li pot ajudar la  manera en què hem organitzat les TIC: programacions, horaris, graelles d’avaluació, recursos pels alumnes i pels mestres.

“Sin prisa, pero sin pausa”. Encara he de seguir consultant la millor manera de fer- vos arribar tota aquesta informació.

Treballs amb el Paint.Net

El paint.net és un programa gratuit, d’edició d’imatge molt intuitiu pels alumnes i que té eines bàsices de dibuix i text.

Podeu descarregar-lo desde aquest enllaç  http://www.paint.net/

Aquests són alguns dels treballs realitzats pels diferents cursos.        

Som la classe de les Papallones       

BENVINGUTS A L’AULA TIC 

josefa.gif     maria.gif    antonio.gif     nicolas.gif