PROJECTE EL CIRC

 

SETMANA 6 (14-18)

Aquesta ha estat la última setmana del projecte del circ i hem fet una mica un recordatori de tot allò que s’ha parlat sobre aquest tema. Finalment l’hem tancat fent unes corbates de pallasso.

 

SETMANA 5 (7-11 maig)

Aquesta setmana hem gaudit de la visita de dues mares que ens van fer uns trucs de màgia.

SETMANA 4 (2-4 maig)

Aquesta setmana ha estat molt curteta però hem tingut temps per parlar de l’equilibrista.

  1. Jocs per racons relacionats amb el projecte: malabars, equilibri amb construccions i gots, contes i disfresses.

2. Equilibri amb gots.

3.Equilibri

 

SETMANA 3 (23-27 abril)

Aquesta setmana ha estat molt emocionant. Per una banda hem rebut la visita d’un pallasso molt divertit que ens va fer passar molt bona estona i per altra banda hem parlat molt del malabarista, fins i tot ens hem atrevit a fer malabars amb pilotes i hem creat les nostres pròpies per seguir practicant a casa.

  1. Fem malabars al pati

2.Visita del pallasso Zapatón

3. Elaboració de pilotes per fer malabars.

SETMANA 2 (16-19 abril)

Aquesta setmana ens hem centrat a parlar sobre el pallasso. Què fa? Com es vesteix i com es pinta per sortir a l’escenari?…

  1. Vídeos i contes sobre el pallasso

2. Activitat plàstica.

.

3. Els maquillem com el pallasso

4. Veiem com pot vestir un pallasso.

 

SETMANA 1 (9-13 abril)

Iniciem un nou projecte, i els nens estan molt engrescats amb aquest tema tan divertit, però alhora amb tantes coses que poder aprendre i fer.

Aquesta primera setmana hem estat preparant el racó, mirant la informació portada pels companys i coneixent una mica com és la vida al circ; com viatgen de ciutat en ciutat, com monten i desmonten la carpa, com viuen, l’escola pels nens del circ, els assajos, etc. Totes aquestes coses que no es veuen quan un va al circ, però que és la seva vida i realitat.

Us vull proposar i demanar; sí algú de vosaltres té algun talent amagat (trucs de màgia, malabars, acudits…o es vol disfressar de pallasso…) ens faria molta il·lusió que vinguéssiu a la classe a fer alguna cosa amb els nens. M’ho dieu i busquem una data.

  1. Mirem contes, veiem vídeos…

2. Pintem amb aquarel·les

3. Fem el mural pel racó