INFORMACIÓ

-Sortida Tram: hi ha hagut un canvi de data, en comptes d’anar-hi el dia 1 de juny, anirem el dia 12 de juny (només pel matí).

-Concurs fruita: com ja us vaig comentar aquest segon trimestre s’ha fet el concurs de la fruita per seguir fomentant els hàbits saludables i també la motivació i ganes per part dels alumnes. És per això que es va fer el concurs a Infantil i primaria. Al segon trimestre dels tres cursos d’Infantil, P4 va quedar en tercera i última posició. Aquest tercer trimestre tornem a fer-ho per això us animo a que els vostres fills també participin i portin fruita (ja sé que molts porten, però especialment per aquells que no).

-Gravació programa: com ahir se us va informar, la propera setmana, el dimarts i dimecres vindran a gravar d’un programa de televisió. Recordeu portar el més aviat possible l’autorització d’imatge.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *