EXPOSICIÓ EXPERIMENTS

Com ja sabeu estem fent el projecte “Petits científics” en aquest projecte es realitzaran experiments molt senzills i per això us volem convidar a les famílies a veure i participar en aquests experiments que ells mateixos us intentaran explicar.

Dia: Dimecres 21 de març

Hora: De 16h a 16:45h (haureu de sortir les famílies i després sortiran els nens com sempre)

Lloc: gimnàs de l’escola.

Important: cada alumne estarà en un experiment en concret i no es podrà moure, per tant, com són petits i això serà nou per a ells, heu d’intentar que no surtin del seu lloc assignat, no donar petons… . És molt important la vostra col·laboració i que seguiu les recomanacions, sinó serà una mica caòtic. Vosaltres haureu de fer la ruta i passar per tots els experiments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *