What is “Diary”?

Diary is a new methodology to learn English that we are testing in 1st and 2nd grade. The aim of this project is to write in a notebook thinks that happen every day.  When the kids know how to write it’s because they are able to speak and to communicate these words. Here you have a link if you want to know more about that:

http://xaromas.com/

communicate-word-written-tiles-wooden-surface-45536766

Diari és una nova metodologia per aprendre anglès. Actualment, ho estem provant a 1r i 2n de primària. L’objectiu d’aquest projecte és que els alumnes comuniquin i expressin allò que vulguin i que ho escriguin a la seva llibreta. Quan un nen és capaç d’escriure a la seva llibreta és perquè és capaç de comunicar-ho. Els alumnes són els que es corregeixen a ells mateixos sense esborrar, només escrivint la correcció amb un altre color. Si voleu més informació sobre el projecte no dubteu en consultar la pàgina web de la Xaro Mas:

http://xaromas.com/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *