EUROPE: Rubric about “Countries”

“Aquesta és la rúbrica que els alumnes de 6è han vist abans de començar el treball en grup sobre els països d’Europa. Ha consistit en crear un lapbook sobre un país i dues ciutats d’aquests amb informació sobre els monuments, els transports i les cases. A la plataforma digital us constarà la nota segons aquesta rúbrica. D’altra banda, els alumnes no sabran per part meva quina és la seva nota ja que prefereixo donar una valoració qualitativa per tal que puguin aprendre, desaprendre i reaprendre. Si com a famílies, decidiu comentar amb ells les notes no hi ha cap problema però que sapigueu que des de l’aula jo no ho faré. Moltes gràcies, Marta”

Points: ————– out of 18.

rubric

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *