ADÈU XUMET

A l’aula estem parlant de com dir adéu al xumet aprofitant les festes per poder fer-ho. Qui vulgui, estic donant dues còpies per nen/a per fer-ho entre escola-casa. La idea és que poseu una foto o dibuix de com ho fareu (reis, parenoel, a un altre bebè…) i us quedeu una còpia vosaltres i una per mi, d’aquesta manera el nen veu el seu compromís  i en tornar de vacances comprovarem sí ho han aconseguit. És una manera de conscienciar-los i motivar-los. Sé que ens queden dos dies, però m’envieu un email i demà us dono la copia i vosaltres m’ho porteu divendres i ho parlo amb cada nen.

ALMUDENA GORDÓN

Quant a ALMUDENA GORDÓN

Mestra d'Educació Infantil (Universitat Ramón Llull-Blanquerna) Psicopedagoga (Universitat Oberta de Catalunya)
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *