4t PRIMÀRIA

Dilluns 6 de juny de 2017

El proper dimarts dia 20 de juny, en horari de tarda, acabarem l’actual projecte de Nova York treballant l’aspecte de gastronomia.

Durant la tarda veurem una pel·lícula on Nova York té un paper principal i mentre la projecció els alumnes dinarem menjar americà. Es recomana que aquell dia, els alumnes no dinin a casa i ho facin a les 15h a classe. Els alumnes hauran de portar de casa típic menjar americà, ja sigui comprat o fet a casa (a l’escola com a molt podem escalar el menjar al microones).

Els alumnes que es queden al menjador teniu dies suficients per organitzar-vos, ja sigui portant el menjar al matí o que algun company/a us ho porti al migdia.

Per qualsevol dubte, pregunteu al tutor.

Dijous 18 de maig de 2017

Continuem treballant el projecte de Nova York. Ara toca parlar de la seguretat, de les festes populars i de la seva població.

IMG_3291

Dilluns 15 de maig de 2017

A l’àrea d’educació física, els alumnes de 5è d’EP, durant unes setmanes, han explicat diferents circuits motrius als alumnes de 4t d’EP. S’han divertit molt i ho han fet molt bé.
IMG_3098

IMG_3099

IMG_3100

IMG_3101

IMG_3102

IMG_3103

Dimarts 9 de maig de 2017

El treball principal del projecte actual sobre Nova York l’estem realitzant a classe a partir de petits treballs grupals. Hem fet grups de 3 i en diferents sessions hauran de plasmar en petits treballs la informació que li demanarà el tutor. Prèviament a aquestes feines, hauran de fer la recerca d’informació a casa, que vindrà avisada dies abans de la seva entrega.

Dilluns 8 de maig de 2017

Aquest trimestre hi haurà una sèrie de dificultats per tal de publicar a la web les qualificacions de les feines dels alumnes. El principal motiu és el canvi en l’avaluació, que s’explicarà una mica el dia de la reunió del tercer trimestre.

Donat això i per no perdre coneixement sobre els resultats en activitats amb nota, tornarem a fer el mateix que vam realitzar el curs passat. Els alumnes portaran la nota de l’activitat a l’agenda i aquesta nota haurà de venir signada el dia següent.

Dilluns 1 de maig de 2017

Recordem que avui és festiu! aprofiteu el dia i ens veiem demà!

Dijous 27 d’abril de 2017

Comencem el treball en grup del projecte de New York. Es formen 9 equips de 3 a partir d’un sorteig. El treball l’anirem realitzant per fases. En aquesta primera treballarem la situació, el mapa, la bandera i la història.

Archivo_000

Dijous 20 d’abril de 2017

Comencem a preparar les nostres poesies, proses i dibuixos pel concurs de Sant Jordi….a veure quins seran els guanyadors…

IMG_2579

Dimarts 18 d’abril de 2017

Continuem la feina amb els grups interactius…animeu-vos a venir!!!

IMG_2578

Dimarts 18 d’abril de 2017

Avui dimarts comencem el tercer trimestre. Esperem que hagueu agafat forces i que aquest últim trimestre surti millor que els altres dos.

Divendres 7 d’abril de 2017

Avui fem entrega de les notes del segon trimestre….que tingueu una molt bona Setmana Santa!!!

Divendres 31 de març de 2017

Per aquest dilluns s’ha de portar dibuixat i pintat el dibuix del castell de Montjuïc que vam començar a fer ahir dijous durant la sortida. De tots els dibuixos, escollirem els millors i aquests seran publicats en aquest bloc.

Dimecres 29 de març de 2017

Aquí teniu imatges de la preparació i l’exposició dels murals realitzats a Ètica sobre els valors.

IMG_1869            IMG_1870

Dijous 23 de març de 2017

Avui hem realitzat les nostres exposicions sobre els punts verds. Cada cop ens surten millor les exposicions!

IMG_1041

Dimarts 21 de març de 2017

Per la tarda preparem el nostre mural sobre els punts verds i així preparem l’exposició del proper dijous.

IMG_1040

Divendres 17 de març de 2017

Recordem que el proper dilluns dia 20 de març és jornada festiva a l’escola i no hi haurà classes. Aprofiteu per descansar i repassar tot allò on hi teniu dificultats.

Dijous 16 de març de 2017

Avui hem realitzat la votació per escollir el nou projecte. Després que els alumnes hagin proposat aquells temes que els faria gràcia treballar, hem realitzat una votació on el tema guanyador ha estat la ciutat de Nova York.

Més endavant, ja què ara estem amb el projecte de sostenibilitat, comentarem les feines que s’hauran de realitzar per aquest nou projecte.

Dijous 9 de març de 2017

Durant uns dies, més o menys fins a la part final d’aquest segon trimestre, realitzarem un petit projecte de sostenibilitat. El projecte escollit està relacionat amb els Punts verds. Aquest petit projecte vindrà recolzat per una sortida que realitzarem el dijous 27 de març on visitarem el punt verd de Sant Andreu.

Dimecres 1 de març de 2017

Avui comencem amb una aplicació per a dispositius mòbils i internet: Benvinguts al món Duolingo!!!

Els professors de llengua anglesa i llengua catalana volen que aprengueu mentre jugueu i hem engega’t l’ús d’aquesta pàgina/aplicació. Cada professor ha creat un grup de la seva assignatura a Duolingo i així posar-vos diferents activitats per tal de millorar el vostre nivell. Recordeu que el professor podrà veure si ho feu a temps, si ho feu tard o si no ho feu.

Avui us han donat un full amb el vostre usuari i contrasenya. Ja hem vist que son usuaris i contrasenyes difícils, però tranquils que es poden canviar.

 1. Entreu al següent enllaç: https://www.duolingo.com/
 2. Aneu a la part superior dreta i cliqueu a “Ingresar”
 3. Escriviu el vostre usuari i contrasenya i cliqueu a “Ingresar”
 4. A la part superior dreta apareix el vostre nom d’usuari. Cliqueu a la pestanya del costat i en el petit menú que apareix, cliqueu a “Configuración”
 5. A la pàgina de configuració teniu un menú a la dreta. Cliqueu a “Comparte tu progreso”
 6. A la part esquerre t’apareixerà “Únete a una sección” i a sota la frase  ¿Tienes un código de sección? Clica sobre aquesta frase i escriu el següent codi: K K V S J H 
 7. Després de posar el codi clica a “Unirse a una sección” i ja formaràs part de la classe de Català de 4t.
 8. Ara heu d’anar sobre la bandera o foto i clicar “Agregar un nuevo curso”.
 9. Escolliu el curso de CATALÁN.
 10. I cliqueu a l’opció EMPEZAR CURSO.

Dins l’apartat de configuració podeu fer diferents canvis:

 • A l’apartat de CUENTA, podeu canviar el vostre nom d’usuari i posar-vos una foto.
 • A l’apartat de CONTRASEÑA podeu canviar la contrasenya del paper i posar-vos una que recordeu. És molt important posar-vos un usuari i contrasenya que recordeu sense problemes!!!

BENVINGUTS AL MÓN DUOLINGO!!! 

Dimarts 28 de febrer de 2017

Avui dins la part de projecte hem estat creant “el decàleg del bon detectiu”. Hem creat el nostre petit mural amb les 10 coses més importants que una persona ha de tenir per ser un bon detectiu.

img_1287

Divendres 24 de febrer de 2017

Aquest any ha tocat celebrar la festivitat de carnestoltes a dins l’aula donada la pluja que queia. Hem estat veient algun vídeo i jugant amb els companys i companyes. Ha estat una pena no poder realitzar les activitats previstes tot i que a la tarda sí hem pogut gaudir d’una estona de xocolatada.

Dilluns 20 de febrer de 2017

Avui hem visitat les instal·lacions de la fàbrica Cacaolat. La visita ha anat d’allò més bé i fins i tot ens han felicitat. Després, una bona estona de temps lliure a Can Zam! Avui ens ha acompanyat la mare del Raúl. A excepció de la sortida al punt verd, que ja tenim la mare que vindrà, encara tenim dues sortides més sense cap familiar: La sortida a Montjuïc (Castell de Montjuïc) i la sortida al Fòrum (Barcelona Bosc Urbà). Les famílies que ens vulguin acompanyar solament ho han d’escriure a l’agenda. és important també indicar a quina us agradaria venir o si no hi ha problema amb qualsevol de les dues.

Si hi hagués més d’una persona per a una sola plaça es faria un sorteig. Moltes gràcies!!!

Dijous 16 de febrer de 2017

Continuant amb el projecte dels detectius, avui hem realitzat el sorteig per conèixer les parelles de treball per tal de treballar les eines antigues i modernes dels detectius. Ara, toca explicar de la millorar manera possibles totes aquestes eines.

img_1039

Dijous 16 de febrer de 2017

Seguim amb el nostre treball de matemàtiques als grups interactius. Famílies, animeu-vos a venir i col·laborar en el nostre aprenentatge!

img_1040

Dimarts 14 de febrer de 2017

Avui hem realitzat les nostres exposicions sobre Sherlock Holmes i Hercules Poirot. Tot i la problemàtica de no poder mirar al mural, les exposicions han sortit d’allò més bé i han quedat molt millor que si haguéssim estat llegint del mural.

img_1041

Dilluns 13 de febrer de 2017

Avui ens ha visitat el Gregory, especialista de salts d’atletisme, que ens ha vingut a fer una classe magistral d’atletisme per així preparar millor la sortida del proper mes a les instal·lacions de la Mar Bella. Moltes gràcies!!!

21

Dijous 2 de febrer de 2017

Comencem a treballar els detectius més importants de la història i en petits grups, realitzem un mural. Els grups es centraran en Sherlock Holmes i Hercules Poirot.

img_0394

Dimarts 31 de gener de 2017

Continuem amb el treball intens a les hores de grups interactius!

Convidem a les famílies a venir a viure l’experiència i poder veure en primera persona els positius resultats d’aquesta nova experiència.

img_0390

Dijous 26 de gener de 2017

A partir d’avui, a les hores de tutoria, treballarem un projecte anomenat “Creixem Sans” on parlarem de la salut relacionada amb el nostre cos.

Dijous 19 de gener de 2017

Avui hem gaudit de l’obra de teatre en anglès “Tarzan” al Centre Mural i Cultural del Poblenou. L’experiència de viure una obra de teatre en un altre idioma ha estat molt positiva!

A més a més alguns alumnes han pogut participar de l’espectacle pujant a l’escenari.

Dimarts 17 de gener de 2017

Avui comencem a fer una petita làmina amb els companys de taula sobre què és un detectiu, quina feina fa i com d’important és per la societat!

img_0147

Dilluns 16 de gener de 2017

Avui ens ha visitat la Guàrdia Urbana per tal de conscienciar als alumnes sobre les bones i dolentes maneres d’actuar en diferents casos quotidians. Ha estat molt divertit jugar en equip mentre apreníem!

img_0146

Divendres 13 de gener de 2017

A informàtica treballem la recerca d’informació sobre detectius per tal de conèixer les característiques bàsiques i així poder aprofundir en futures tasques.

img_0145

Divendres 13 de gener de 2017

Avui a llengua catalana hem començat a treballar els nous accents diacrítics. Utilitzem les noves tecnologies per conèixer les últimes novetats dels canvis que s’han produït a finals del 2016 pel que fa als accents diacrítics.

img_0144

Dimarts 10 de gener de 2017

Avui a la tarda hem fet la selecció del nou projecte i després dels temes aportats i de les votacions, el resultat ha estat que el nou projecte estarà basat en els detectius.

Per aquest dijous a la tarda, els alumnes han de portar escrit quines són les coses que es poden treballar en aquest tema i a partir d’aquest dijous a la tarda ja tindran coses a buscar a casa per tal de preparar millor el tema (recordem que la recerca d’informació és bàsica i no és solament quatre línies mal escrites).

Dimarts 10 de gener de 2017

Comença un nou trimestre i tornem amb les sessions de grups interactius. Recordeu que les famílies podeu assistir a col·laborar en aquestes sessions. Si és així, escriviu a l’agenda i us donarem un dia per venir.

Nosaltres ja hem començat amb les sessions!!img_0037

Dijous 22 de desembre de 2016

Esperem que aquestes vacances de Nadal siguin el millor possibles per a tothom i que tots tinguem la millor salud possible.

És un període de descans i per agafar forces per tal d’afrontar en les millors condicions possibles el llarg i dur segon trimestre. Felicito als alumnes que han obtingut unes bones qualificacions i espero que els que no les han obtingut, reflexionin i, sobre tot, reaccionin. Estic superconvençut que tothom pot assolir els objectius del curs sense problemes.

És recomanable que durant aquestes vacances els alumnes no perdin els hàbits de feina així que estaria bé que repassessin les principals coses fetes: accentuació, operacions matemàtiques, lectura i comprensió de problemes, etc.

Una cosa que sí estaria bé que fessin és pensar temes sobre projectes que vulguin fer, ja què només arribar escollirem el nou tema.

Una abraçada per a tothom i ens veiem a la tornada!!!

Dijous 22 de desembre de 2016

Avui, últim dia del trimestre, l’horari serà de 9.00 a 13.00h.

No fa falta que portin les motxilles ja què les activitats que es faran son:

 • Projecció de l’última pel·lícula que ens queda per veure del projecte.
 • Alguns alumnes han d’enquadernar el seu projecte ja què a dia d’avui encara no l’havien ordenat.
 • Entrega de regals de l’amic invisible.
 • Temps lliure per jugar i gaudir.
 • Entrega de notes del primer trimestre i comiat.

Dimecres 21 de desembre de 2016

Avui hem fet la projecció de les pel·lícules que han fet els alumnes com a feina final del projecte “And the Oscar goes to…” 

Ens ho hem passat molt bé veient-les i alguns alumnes han passat una mica de vergonya al veure’s a la

“gran pantalla”. A més a més, hem fet de crítics analitzant un aspecte concret de cada pel·lícula.

img_6789

Dimarts 20 de desembre de 2016

Avui realitzem l’última sessió de grups interactius de l’any 2016. Un nou mètode de treball amb el què estem més que satisfets, més del que ens pensàvem. Moltes gràcies a les famílies que heu pogut assistir i animem a les que no han vingut, que busquin un forat per poder venir i així veuran en primera persona la realitat de la vida a l’aula.

archivo_000

Dilluns 19 de desembre de 2016

Recordem que avui, a partir de les 18’15h, tindrà lloc a l’Auditori Sant Martí el festival de Nadal 2016 en el què el nostre curs, 4t de primària, el realitzarà conjuntament amb els grups de 5è i 6è.

Esperem la vostre presència i a divertir-se!!!

Dimarts 13 de desembre de 2016

Aquest trimestre l’acabarem fent l’amic invisible entre els alumnes de la classe. Hem repartit els noms per sorteig i cada alumne solament sap a qui li toca fer el regal. Per mantenir la gràcia de l’activitat és important que no sàpiguen res més.

L’entrega dels regals es farà el dijous dia 22 de desembre pel matí. Si algú ja té el seu regal preparat el pot portar a classe que el guardarem bé.

Seguirem les següents normes:

 • Si algú no pot venir aquell dia, que es preocupi que el seu regal arribi a l’escola aquell dia.
 • El regal ha d’estar embolicat i amb el nom del receptor escrit.
 • El regal no fa falta que sigui comprat, pot ser un detall fet pels propis alumnes.
 • Ja què som els de 4t, el pressupost màxim seran 4 euros.

Divendres 2 de desembre de 2016

Recordem que l’entrega del projecte final sobre “les pel·lícules” serà el dilluns 19 de desembre. La pel·lícula pot ser entregada en el format més còmode possible, ja sigui un dvd o en un pen drive.

Qualsevol feina que hagin fet, com podria ser el guió, també pot ser entregat (en el format que sigui possible: a mà, a ordinador o en un pen drive).

Dijous 1 de desembre de 2016

La vestimenta que hauran de posar els alumnes el proper dia 19 de desembre per la celebració del festival de Nadal és:

NOIES: Leggins o malles negres – Samarreta negra – Bambes – Mocador blau

NOIS: Texans blaus – Samarreta negra – Bambes – Mocador blau

Dijous 1 de desembre de 2016

El proper dimecres 7 de novembre tindrà lloc l’ Olympic day. Aquí teniu tota la informació:

img_6379

Dimarts 29 de novembre de 2016

Als grups interactius venen cada cop més familiars dels alumnes per tal de col·laborar i viure l’experiència de ser professors per uns moments. Una experiència enriquidora i que deixa a tothom qui ve amb un somriure a la cara. Animeu-vos a venir i a repetir!

img_6354

Dimarts 22 de novembre de 2016

Aprofitem els grups interactius de català per treballar elements importants i bàsics pel festival de Nadal d’aquest curs, com pot ser una cançó.

img_6225

Dijous 17 de novembre de 2016

Comencem a treballar l’apartat del projecte titulat “Història del cinema”. Aquest treball es fa en parelles a partir d’un sorteig i es fa en paper i en document word (durant les classes d’informàtica). Avui l’hem començat a fer a l’aula.

img_6109

Dijous 10 de novembre de 2016

Dediquem una estona de projecte per treballar el guió de les pel·lícules. Recordem que des d’aquest dimarts dia 8 ja no es poden fer canvis de grup i que l’objectiu de la feina és aprendre i passar una bona estona amb els companys. No fa falta crear una pel·lícula de dues hores!!

img_5929

Dimarts 8 de novembre de 2016

Dins del projecte sobre les pel·lícules, treballem l’assignatura de castellà a partir de la elaboració d’un treball sobre “los géneros cinematográficos”.

img_5925

Dijous 3 de novembre de 2016

Dins la classe de tutoria volem treballar el tema del maltracte escolar. Demanem als alumnes que facin un escrit explicant el que senten a l’escoltar la següent cançó “Tras los libros”

Aquesta cançó ja l’hem escoltat a classe però us adjunto l’enllaç per així poder-la escoltar els cops que faci falta:

https://www.youtube.com/watch?v=_3bzWX41Quk

A més a més, us adjunto també una direcció web on trobareu la lletra de la cançó:

http://www.musica.com/letras.asp?letra=862588

Dijous 3 de novembre de 2016

Recordem que aquest curs els familiars també podeu venir a les excursions. A cada excursió podrà venir un familiar de cada classe. A dia d’avui, estan confirmades la mare de la Cèlia Acero, la mare de la Nerea Diego i la mare del Raúl Gómez.

Per entrar en aquesta llista, tan sols s’ha d’escriure a l’agenda que voleu assistir a les excursions.

Tan si ja ho heu confirmat com si encara no heu dit res, seria bo que indiquéssiu si podríeu venir a qualsevol o solament podríeu en alguna concreta (evidentment és molt complicat saber si podré venir o no a una sortida del mes d’abril, per exemple), ja sigui per dates o perquè us atrau molt més alguna en concret.

Si podem satisfer els gustos de tothom, nosaltres encantats però si no pot ser així, es faria un sorteig entre els familiars.

Recordem també que les sortides són de 9.00 a 17.00h.

Les dates de les sortides són:

21-11-16: Punt verd de Sant Andreu

20-2-17: Cacaolat

13-3-17: Iniciació a l’atletisme

30-3-17: Castell de Montjuïc

11-5-17: Barcelona Bosc Urbà

Dijous 3 de novembre de 2016

Continuem amb els grups interactius de matemàtiques on avui han vingut a col·laborar dos familiars més. Animeu-vos!!!

img_5728

Divendres 28 d’octubre de 2016

Avui és dia de Halloween…… i els alumnes han patit una sèrie de canvis!!!! Feliç Halloween i tingueu un molt bon pont!! Esperem que el vostre aspecte sigui menys aterrador el proper dimecres!

gr

Dijous 27 d’octubre de 2016

Avui hem pogut gaudir de la jornada lúdica a Arbúcies amb tots els companys i companyes de l’escola. El temps ha acompanyat i no hi ha hagut cap tipus de problemes.

ser

Dimarts 25 d’octubre de 2016

Dins el projecte de “les pel·lícules” realitzarem una activitat que tots els alumnes volien fer i aquesta és la de fer una pel·lícula. A continuació us indico una sèrie de característiques a seguir:

 • Els grups seran d’entre 4 i 8 persones.
 • Haurà de ser en català.
 • S’haurà de preparar majoritàriament en horari extraescolar (deixarem algunes classes per preparar el guió).
 • Abans de gravar, s’ha de crear el guió. A continuació us deixo un link per veure les 3 parts fonamentals d’un guió:

http://www.tallerdeescritores.com/el-formato-del-guion-literario

 • Tenir en compte el vestuari i el maquillatge.
 • No fa falta que sigui una pel·lícula d’1 hora però tampoc ha de durar solament 5 minuts.

No posem encara una data d’entrega ja què sabem que és una feina que necessita temps, però l’objectiu és fer el visionat de les pel·lícules a classe abans de les vacances de Nadal. Recordar també, que els alumnes necessitaran l’ajuda dels seus familiars ja què segurament hi haurà aspectes on no arribaran per si sols.

Si voleu, també podeu aparèixer a la pel·lícula!!

Dimarts 25 d’octubre de 2016

Continuem amb els grups interactius on avui dues mares més han vingut per ajudar i viure l’experiència d’estar a l’aula guiant als alumnes en el seu aprenentatge. Animeu-vos a venir i veure com és el món escolar dels vostres fills/es.

img_5419

Dimarts 18 d’octubre de 2016

Avui durant el matí hem anat a visitar la biblioteca de Sant Martí. Els alumnes han pogut veure que una biblioteca no és, solament, un lloc on acumulen llibres. Us convidem a que, si no teniu el carnet de la biblioteca, us el feu i així poder gaudir de les grans avantatges que té tenir-lo.

img_5290

Dimarts 18 d’octubre de 2016

Com cada dimarts i dijous, treballem amb els grups interactius a les assignatures de català i matemàtiques. Una nova experiència que ens agradaria que les famílies poguéssiu viure i experimentar en primera persona.

img_5289

Dilluns 17 d’octubre de 2016

Avui durant la classe de matemàtiques, els alumnes han estat resolent el full de problemes que algun altre company havia creat. S’han posat a la pell del professor en el moment en què trobaven faltes d’ortografia, no entenien la lletra o es trobaven problemes on faltaven dades.

img_5194

Dijous 13 d’octubre de 2016

Avui durant la sessió de projecte, el grup-classe ha decidit que el nou projecte sigui sobre LES PEL·LÍCULES.

Sortiran d’aquí famosos actors o directores?

Dimarts 11 d’octubre de 2016

Avui a grups interactius de llengua catalana hem tingut la visita de la primera mare que ha volgut col·laborar en aquesta nova iniciativa. Esperem que tothom que pugui s’animi a venir i a participar en els grups interactius.

img_5060

Divendres 7 d’octubre de 2016

A l’assignatura de llengua catalana treballem la carta formal i que millor manera per treballar-ho que enviant una carta formal a un company de classe, que prèviament ha adoptat una personalitat fictícia (potser pensant en el què volen ser de grans).

Aquesta carta l’hauran de posar en un sobre, posar segell i enviar-la al company de classe, així que, estigueu pendents de les vostres bústies els següents dies!

IMG_4930

Dimarts 4 d’octubre de 2016

En el projecte estem treballant el nostre arbre genealògic. A més a més han de respondre una sèrie de preguntes per tal d’aprofundir més en els aspectes clau del propi arbre genealògic.

Així els alumnes coneixen una mica més la seva família i treballen també diferents aspectes de la llengua catalana, matemàtiques i coneixement del medi social.

IMG_4714

Divendres 30 de setembre de 2016

A la reunió de dilluns passat vaig donar una data equivocada d’una de les sortides de final de curs. Vaig posar-vos per error que la sortida a “Barcelona Bosc Urbà” es realitzaria el 14 d’abril i en realitat es realitzarà l’ 11 de maig. Disculpeu l’errada.

Dijous 29 de setembre de 2016

Avui hem realitzat l’excursió a Mercabarna i hem realitzat l’activitat “Creix amb el peix”. Ha estat una activitat enriquidora i molt ben portada per l’organització. Llàstima que els alumnes (per sort podem salvar-ne alguns) no han tingut l’actitud adequada. Si la cosa no canvia a les següents sortides, possiblement algun alumne no podrà assistir.

Dimarts 27 de setembre de 2016

Avui dins el projecte hem començat a treballar el propi arbre genealògic per tal de poder conèixer molt més a la pròpia família i treballar altres aspectes relacionats.

IMG_4714

Dimarts 27 de setembre de 2016

Agrair a totes les persones assistents a la reunió d’ahir a la tarda per tal d’informar-vos sobre el curs actual. Si algú no va poder assistir i vol conèixer els aspectes claus del curs, pot demanar tutoria i els explicaré tot el que necessitin saber.

Divendres 23 de setembre de 2016

Donat que encara no es realitza l’activitat de natació, aprofitem el temps i per grups realitzem un petit mural sobre el nostre personatge, Antoni Gaudí.

Aquest mural no és lliure, sinó que l’han de realitzar amb la informació que es demana a la pissarra.

IMG_4645

Dijous 22 de setembre de 2016

A l’igual que vam fer amb català, avui hem realitzat el primer simulacre real durant la sessió de grups interactius de matemàtiques. Hem après de les coses que vam viure en els grups interactius de català i avui la cosa ha sortit millor.

IMG_4644

Dimarts 20 de setembre de 2016

Avui, durant la classe de grups interactius de català hem realitzat un simulacre per tal de viure l’experiència de treballar d’aquesta nova forma i per tal d’identificar les coses positives i les no tan positives per així poder millorar-les. En general, tots hem quedat mot satisfets.

IMG_4643

Dilluns 19 de setembre de 2016

Aquest curs el nom de la classe serà un personatge històric. Després de demanar als alumnes que pensessin i portessin els que ells volien, vam fer unes votacions i el personatge guanyador va ser: Antoni Gaudí.

Divendres 16 de setembre de 2016

Aquest curs, de 9.00 a 9.30 els alumnes faran lectura. Recordem que poden portar el llibre que ells vulguin, sempre que sigui de la seva edat.

Si ells volen, es poden intercanviar els llibres amb els companys de la classe.

A més a més, els dimecres els dedicarem a treballar estratègies de lectura a partir de textos que proporcionarà el professor.

IMG_4565

Dijous 15 de setembre de 2016

Avui, per acostumar-nos al treball dels grups interactius, hem començat a treballar activitats limitades per temps.

El temps és una de les parts importants del treball de grups interactius ja què els alumnes han de realitzar la tasca dins del temps determinat.

IMG_4566

Dimarts 13 de setembre de 2016

Avui hem treballat dues estratègies dinàmiques amb els alumnes.

La primera era “Què puc oferir-vos jo” on cada alumne dissenyava un cartell posant una qualitat que se li doni molt bé. Al realitzar-lo, caminaven per la classe oferint-se als companys mentre llegien els cartells dels altres.

La segona era “Les qualitats” on cada alumne caminava per la classe amb un foli enganxat a l’esquena. Cada alumne podia escriure una qualitat a l’esquena del company/a que volgués. Al final, poden llegir el seu cartell.

IMG_4567

Dilluns 12 de setembre de 2016

Benvinguts/des alumnes i famílies de 4t d’educació primària al vostre bloc del curs 2016-2017!

Espero que aquest bloc us serveixi per conèixer tot el que els alumnes fan a l’escola i per poder estar més connectats amb el centre i, més en particular, amb tot el cos de mestres que passa temps amb els alumnes.

Que tingueu un molt bon curs!!