4t PRIMÀRIA

Divendres 14 de desembre de 2018

Vestimenta pel festival de Nadal:

– NOIS: Pantalons negres i camisa elegant del color que vulguin.

– NOIES: Dues opcions:

       1/ Vestit negre.

       2/ Pantaló, malla o leggin negre. La

       part de dalt, la que vulguin, mentre

       sigui elegant i del color que vulguin.

Dilluns 10 de desembre de 2018

A partir d’aquesta setmana, totes les activitats que es realitzin amb qualificació, contaran pel segon trimestre. Sabem que hi ha moltes ganes de vacances però encara tenim dues setmanes per davant i estem observant un grau massa elevat de relaxació. Ànims i un últim esforç!

Dimecres 5 de desembre de 2018

Ja hem començat a practicar pel festival de nadal d’aquest curs. Si en aquest pont veieu els vostres fills/es fent moviments estranys, no patiu, pot ser estan practicant.

Dimarts 4 de desembre de 2018

Avui s’han exposat els murals sobre l’Edat Moderna. Anem evolucionant la manera d’exposar un treball on la base de tot és haver-lo preparat a consciència.

Dijous 29 de novembre de 2018

Avui els alumnes comencen el seu treball on han d’intentar explicar el període de l’Edat Moderna en un mural. Després de fer-lo, l’hauran d’exposar als seus companys de classe.

Dimarts 27 de novembre de 2018

La sortida d’avui ha anat molt bé i els alumnes han pogut experimentar, entre d’altres coses, la sensació de dur una embarcació. Teniu les fotografies al facebook de l’escola.

Dijous 15 de novembre de 2018

Avui hem anat a Barcelona Bosc Urbà a gaudir de les tirolines i els ponts elevats. A més a més hem gaudit d’un gran temporal climatològic. Ha semblat que avançàvem la classe de natació. Una pena el no poder controlar la climatologia. Teniu les fotografies al facebook de l’escola.

Dimecres 7 de novembre de 2018

Donat que hi ja una sèrie d’errors amb les agendes, les hem recollit i les enviem als responsables perquè facin les respectives rectificacions.

Donada aquesta problemàtica, us recordo que per aquest dilluns dia 12 de novembre, pel projecte els alumnes han de portar informació sobre els fets més importants que van passar durant l’ Edat Mitjana. És important que aparegui l’any en que va succeir i quatre idees del que va passar.

Dimarts 6 de novembre de 2018

Comencem a preparar el treball sobre les ciutats, castells i cases de l’Edat Mitjana. Ens ajudem entre nosaltres ja què la informació de cadascú pot ser útil per a tothom.

Dijous 1 de novembre de 2018

Primer de tot, molt bon dia de festa!

Agafeu forces aquest pont que al tornar afrontarem la part decisiva del primer trimestre. Ja sabem que aquest curs les paraules “deures” i “exàmens” no formen part del nostre vocabulari i que qualsevol activitat que es faci a classe pot ser avaluada. Això requereix que aprofiteu molt bé les classes i que realitzeu el repàs necessari a casa.

Amb el llibre de mates i la carpeta, on per exemple trobareu les fitxes fetes a català extretes del llibre, podreu repassar allò que hem fet a classe.

Per ara les qualificacions han estat per sota del que podeu donar i us animo a esforçar-vos per així poder tenir unes bones vacances de Nadal gràcies a les vostres bones notes.

Molts ànims!!!

 

 

Dimarts 30 de octubre de 2018

Aquesta és la imatge dels alumnes, avui, que celebrem Halloween!!!

Divendres 19 de octubre de 2018

Avui acaben les exposicions dels treballs sobre els tipus de personatges de l’ Edat Mitjana. Aquestes exposicions son individuals, per tant, s’han de preparar amb molta cura i atenció.

Dimecres 17 de octubre de 2018

Avui acabem la primera tanda dels tallers d’internivells. Els del taller de creació de jocs han pogut jugar a tots els jocs creats. Futurs creadors de distraccions!

Dimecres 17 de octubre de 2018

Ja estem fent de padrins lectors dels nostres companys de P5. És tota una experiència el poder ajudar a nens i nenes més petits que nosaltres!

Dimarts 16 de octubre de 2018

Avui és l’últim dia per acabar els nostres murals sobre els personatges de l’ Edat Mitjana. A partir del pròxim dia comencen les exposicions individuals.

Dilluns 15 de octubre de 2018

Aquest serà el poema que els alumnes recitaran durant la festa de la castanyada. Aquest divendres, durant la classe de grups interactius, els alumnes el treballaran en una de les zones.

 

Dijous 11 de octubre de 2018

Recordem que els termes “deures” i “controls” ja no formen part del nostre vocabulari, així que anem reduint el seu ús. Els alumnes ja han començat a fer “activitats amb nota”. Recordeu consultar a la pàgina web les qualificacions i que la bona base per obtenir-ne de bones és treballar i escoltar a classe i realitzar el pertinent repàs d’ allò que s’ha treballat o allò que encara no es domina.

Dijous 4 de octubre de 2018

Avui hem conegut els nostres apadrinats de P5. A partir de la setmana que ve començarem a practicar la lectura!

Divendres 28 de setembre de 2018

Ja hem començat a treballar amb els grups interactius. Recordeu que podeu venir a col·laborar. L’únic que heu de fer és demanar quin dia us interessa venir per mitjà de l’agenda. Animeu-vos!

Dijous 27 de setembre de 2018

Els dijous dediquem una estona a treballar les emocions. A partir d’unes activitats el més lúdiques possibles, treballem les emocions, que ens ajuden dia a dia a superar-nos!

Divendres 21 de setembre de 2018

Gràcies per assistir ahir a la reunió de curs als que veu poder venir i pels que no veu poder, aquí va un petit resum de les parts més importants:

 • Els dies de lliure disposició són el 2 de novembre, el 7 de desembre i el 4 de març.

 • No hi haurà deures, hi haurà feines pendents (en el cas que els alumnes no acabin les seves feines d’aula)

 • No hi haurà exàmens, hi haurà activitats amb nota que es realitzaran durant les classes en qualsevol moment i sense avisar.

 • Les qualificacions de trimestre seran assoliment excel·lent, assoliment notable, assoliment satisfactori i no assoliment.

 • En tot moment, els alumnes seran avaluats per dimensions, així que en les activitats de nota els alumnes no rebran una sola nota, sinó una per cada dimensió treballada a l’activitat.

  * CATALÀ, CASTELLÀ I ANGLÈS: Comunicació oral (parlar i escoltar), comprensió lectora, expressió escrita, literària i plurilingüe i intercultural (referència als orígens de la llengua).

  * MATES: Resolució de problemes, raonament i prova (activitats on els alumnes hauran de pensar i raonar per trobar la resposta), connexions (operacions bàsiques), comunicació i representació (quadres i gràfiques).

 • Eina de comunicació: Agenda.

 • Fa falta que hi hagi un delegat de classe (pare o mare) per representar a la classe. Com no va sortir cap a la reunió espero que entre tots algú es decideixi.

 • Per venir a grups interactius, aviseu amb anterioritat per mitjà de l’agenda.

 • Fins el divendres dia 5 d’octubre, els pares i mares us podeu apuntar per acompanyar-nos a les sortides. L’únic que haureu de fer és escriure a l’agenda (abans del dia 5) a quina excursió us interessa venir. Si hi hagués més d’una petició, es faria un sorteig a la classe. Les sortides ales que podeu assistir són:

  * 23/10/18: El port comercial (Barcelona)

  * 15/11/18: Barcelona Bosc Urbà (Barcelona)

  * 26/2/19: Els secrets que amaga el laberint (Horta)

  * 8/4/19: Punt verd de Sant Andreu (Barcelona)

  * 6/5/19: Fem festa (Poble Espanyol)

Dilluns 17 de setembre de 2018

Un any més, continuem amb el projecte de lectura on els alumnes poden llegir els llibres que més els agradin. A més a més, aquest curs serem padrins lectors dels alumnes de P5!

Divendres 14 de setembre de 2018

Comencem a treballar amb el primer projecte del curs, el nom de la classe. Aquest any, el grup de 4t d’E.P. és el grup dels inventors. Volem ser innovadors i el treball principal del projecte serà la creació d’un invent. A veure si en un temps alguna d’aquestes coses les trobem a les botigues del barri.

Dimecres 12 de setembre de 2018

Benvinguts/des alumnes i famílies de 4t d’educació primària al vostre bloc del curs 2018-2019!

Espero que aquest bloc us serveixi per conèixer tot el que els alumnes fan a l’escola i per poder estar més connectats amb el centre i, més en particular, amb tot el cos de mestres que passa temps amb els alumnes.

Que tingueu un molt bon curs!!