3r PRIMÀRIA

PALAU DE GEL

Durant dos dimecres hem pogut gaudir del palau de gel del FCB i de la bonica experiència de poder patinar sobre gel. Les circumstàncies ens han fet que ara haguem d’estar a casa però tots junts en sortirem d’aquesta! Aquí us deixo algunes imatges d’aquells dos dies.

 

 

CARNAVAL

Aquí us deixem unes imatges de la setmana de CARNAVAL. Durant la setmana, li vam fer cas al rei Carnestoltes i vam venir amb els complements que ens demanava. Divendres vam fer la rua pel barri disfressats de JOC OLÍMPICS! Ens ho vam passar genial.

 

 

Excursió CAN RIGOL

Dijous passat vam gaudir d’una sortida en la que vam continuar aprenent coses sobre l’univers…JUGANT! També vam poder gaudir del sol i de la bona temperatura!

 

 

ASTRONOMIA

Aquest segon trimestre estem treballant el meravellós món de l’astronomia. Estem aprenent un munt de coses sobre el nostre planeta i la nostra galàxia i ens està agradant moltíssim!

Aquí deixem unes imatges del treball a l’aula, de la nostra decoració i… sabeu què? Avui hem rebut la visita d’en Gerard Armstrong, el famós astronauta que va trepitjar la lluna l’any 1969 i ens hem pogut fer una foto amb ell!!

SORTIDA AL “GRAN TEATRE DEL LICEU”

Ahir vam anar al Liceu a veure l’obra: La petita flauta màgica, de Mozart. Ens va encantar veure la majestuositat d’aquest teatre!

Exposició de la prehistòria

Ahir vam fer l’exposició del nostre projecte: La prehistòria. S’ho van treballar tant i tan bé que va ser tot un èxit!

 

L’evolució de l’home

Ja queda molt poc per acabar el trimestre i estem treballant en les nostres exposicions que us mostrarem el dia 28 de novembre (de 15.30 a 16.3o al gimnàs).

 

ROBA FESTIVAL DE NADAL:

  • Noies: leggings negres, sabates negres, samarreta vermella (màniga llarga) i monyo.
  • Nois: pantalons negres, sabates negres, samarreta verda (màniga llarga) i pentinadets.

 

HALLOWEEN

DECORACIÓ DE L’AULA

Queda molt poc per Halloween i els nostres nens i nenes han portat un munt de coses per decorar l’aula.

A més, mireu què maco queda tota la informació del nostre projecte juntament amb les feines que fem a classe!

 

La setmana passada vam treballar la importància de cuidar el nostre planeta. Vam culminar la setmana fent una manifestació pel barri mostrant els cartells creats a l’aula. Aquí us deixo algunes imatges…

 

 

 

 

Els nens i nenes de tercer han començat aquest curs i nova etapa amb moltes ganes!