LA MALETA DELS SENTITS

Ahir ens va arribar una maleta misteriosa amb unes capses que porten molt material, durant aquestes setmanes els nens podran descobrir el seu contingut a través del nou projecte que iniciarem dels 5 sentits. Cada setmana anirem obrint una i treballant un sentit en concret. Per aquest projecte, en principi, no cal que portin cap tipus de material, únicament el que s’especifica a sota,  a no ser que tingueu algun material molt rellevant i atractiu que es relacioni directament amb el sentit.

La organització del projecte serà:

16-20 gener: Vista

23-27 gener: Olfacte

30-3 febrer: Gust

6-10 Febrer: Oïda

13-17 Febrer: Tacte

Cada setmana, per a cada sentit els nens hauran de portar 3-4 retalls de revistes o imatges d’Internet per fer un mural a la classe i per enganxar al seu full, amb el seu nom. Exemple: “Vista” doncs una imatge d’un paisatge, de la neu…coses que es poden veure. “Gust” imatges d’un gelat, un entrepà… (Imatges no molt grans). És molt important la participació de tots els nens.

 

maleta1 maleta2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *