La senyu Sandra

Sóc la Sandra Obiol, una tarragonina ( salouenca d’adopció) i  treballant de mestra a l’escola Pau Casals del Vendrell.

Petita introducció personal:

Ja fa uns quants anys ( promoció 2002-2005) vaig cursar Magisteri d’Educació Física.

Vaig començar a treballar com a interina el curs 2006-2007 a l’escola Pau Casals del Vendrell com a mestre d’Educació Física durant tot el curs. L’any després em van destinar  també tot el curs com a especialista d’EF a l’escola la Portalada d’ Altafulla.  L’estiu del 2008 vaig aprovar les oposicions com a mestra d’educació Primària i en aquell mateix curs vaig entrar a l’escola PAX de Tarragona, i vaig estar allí durant 3 anys. Ha sigut enguany, 5 cursos després, m’han donat la definitiva de primària a  la primera escola on vaig treballar. I portant un parell de mesos estant de tutora de 4tC en aquesta gran escola, he decidit posar en marxa aquest bloc sobre la nostra classe.

PD: Aquesta decisió ( a més d’un repte personal) gran part de culpa l’ha tingut el curset  de recursos i estratègies TAC per a l’Educació Primària.

SANDRA

hola a tots!!

Avui comença a funcionar el bloc de la senyu Sandra. Amb aquest, intentaré que sigui un nou sistema de comunicació amb les famílies/nens i amb tothom que tingui interès en conèixer la nostra classe ” 4tC”. Benvinguts!!