TEATRE. “TERRA”

HEM VIST UN ESPECTACLE DE TEATRE MOLT BONIC : “TERRA”. AL LLARG D’AQUEST HEM POGUT VEURE COM UNES NOIES BALLAVEN MENTRE PLANTAVEN LES LLAVORS, PASSAVEN ELS DIES I CREIXIA EL FRUIT I DESPRÉS EL RECOLLIEN … ENS HA AGRADAT MOLT!

VEURE FOTOS

BIBLIOTECA

LES NENES I ELS NENS D’INFANTIL HAN ANAT A LA BIBLIOTECA DEL POBLE . ENS HAN ENSENYAT COM FUNCIONA I TOTS ELS SEUS RACONS. TAMBÉ ENS HAN EXPLICAT UN CONTE I HEM SIGNAT AL “LLIBRE D’HONOR”…

VEURE FOTOS

SANT JORDI

ELS NENS/ES D’INFANTIL HEM FET MOLTES ACTIVITATS RELACIONADES AMB LA FESTA DE SANT JORDI : ALS TALLERS HEM FET UN CLAUER D’UNA ROSA MOLT BONIC, HEM FET DIFERENTS RACONS PER TRABALLAR LA LLEGENDA DE SANT JORDI, HEM ESCOLTAT UNA CONTACONTES QUE VA VINDRE A L’ESCOLA A EXPLICAR-NOS UNS CONTES D’UNA MANERA MOLT DIVERTIDA, ELS NENS/ES DE P5 HAN FET L’OBRA DE TEATRE DE “LA LLEGENDA DE SANT JORDI” , HEM FET ELS JOCS FLORALS I HEM GAUDIT MOLT FENT ALTRES MANUALITATS , CANTANT I BALLANT!!!

I5

FOTOS OBRA TEATRE

CONTACONTES

JOCS FLORALS

OBRA DE SANT JORDI

I4

I3

I3

 

 

FEM LA MONA

AVUI ELS PETITS I PETITES DEL SAFA HEM FET LA MONA. ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ PARTICIPANT EN LA SEVA EL·LABORACIÓ, PERÒ SOBRE TOT ENS HA AGRADAT MOLT MENJAR-LA! ESTAVA BONÍSSIMA!!!

VEURE FOTOS