” Roses ” ( Sortida amb 1r. 2-6-2011 )

Primerament quan vam arribar a Roses després d’un viatge molt curt, des de Castelló, varem deixar les motxilles a la Ciutadella i vam anar a buscar el “Tren-expres ” de Roses que ens va portar al ” Dolmen” de la ” Creu d’en Cobertella ” ( el més gran de Catalunya ).
Per arribar-hi, varem fer una bona passejada tot observant el port, el far, el castell de la Trinitat, la cala de Canyelles i des del Puig-Rom vam veure una bona panoràmica de Roses i la plana de l’Empordà.
Al Dolmen vam esmorzar i vam escoltar una petita explicació.
Després el tren ens va tornar a la Ciutadella, on vam realitzar un taller : ” Històries d’en Milfulles “, on ens van parlar dels ibers, els grecs i els romans.
Ens vam quedar a la Ciutadella a dinar i a jugar una estona. Després de menjar a jugar i finalment varem tornar a Castelló.

Colònies amb els alumnes de 2n. de C.I

Els dies 13,14 i 15 d’Abril els alumnes de 2n. de Cicle inicial, van anar a la casa de colònies ” La Perdiu ” de Cabanas.

Van estar envoltats de tot tipus d’animals, com ara : cabres, ponis, gallines, oques,…. i van poder gaudir de la natura i observar a més de  participar,  amb l’hort de la casa.

Durant aquests tres dies van realitzar diferents tallers, com : fer galetes;  buscar plantes aromàtiques i fer una petita bossa per dur a casa i posar-la allà on més els hi agradi; fer un cistellet i realitzar un parell de jocs d’enginy amb trossos de fusta. Vam munyir una cabra, fer algun joc de nit, vam cantar moltes cançons… van poder experimentar amb un petit rocòdrom i jugar a altres jocs quelcom més clàssics com ara el fúlbol.

L’experiència va resultar molt engrescadora , a més de relacionar-se amb els seus companys/es, tutores i mestres especialistes d’anglès i educació física i millorar la convivència diària.

St. Patrick

El dijous 17 de març vam celebrar el dia de St. Patrick a anglès. Vam venir vestits de verd i els nenes i nenes de 6è. ens van venir a explicar llegendes i tradicions al voltant d’aquesta diada.