COLÒNIES

COLÒNIES A CALA MONTJOI 2018

BENVOLGUDES FAMÍLIES:

ELS GRUPS DE SISÈ ANEM DE COLÒNIES A CALA MONTJOI ELS  DIES 13, 14 i 15 DE MAIG. Marxarem el dia 13 a les 9:00 del matí i tornarem el dia 15 a les 18:00 h de la tarda aproximadament.

CAL DUR L’ESMORZAR I DINAR DEL PRIMER DIA

INFORMACIÓ DE LA CASA:

Cala Montjoi es troba al Parc Natural de Cap de Creus a la costa Brava a 7km de de Roses. Crta. La Roca, s/n | 17480 – ROSES (Costa Brava)

Us donem les dades de com arribar-hi per si fos el cas: AP7 Barcelona – Girona Sortida 4 Figueres/ Roses. Continuar per la C-260 i a Roses seguir en direcció Cala Montjoi. (http://www.montjoi.com/es/cala-montjoi/localizacion)

 • Si us plau no ens telefoneu a Cala Montjoi, nosaltres telefonarem a l’escola quan arribem i l’escola posarà una nota a la cartellera.
 • A la web (bloc de sisè) trobareu el llistat de material que cal dur, la normativa de l’equipatge (mides de la maleta) i la normativa de la casa de colònies.
 • No és permès portar mòbils, càmeres o videoconsoles. Diàriament es penjaran les fotos de les activitats al blog de recursos de sisè si el wifi ens ho permet.

PROGRAMACIÓ D’ACTIVITATS I TALLERS

 • Interpretació del medi natural (excursions al Parc natural), estampació, tir amb arc, piragua, coreografia, rocòdrom, tirolina, tennis, malabars, minigolf, karaoke, discoteca i joc de nit.

MATERIAL QUE S’ HA DE PORTAR

 1. Esmorzar i dinar del primer dia.
 2. Samarreta blanca (rentada per estampar).
 3. Roba còmoda posada i dues mudes complertes (pantalons llargs per ginkana i excursions, també podeu portar uns pantalons curts).
 4. Calçat còmode posat, un de recanvi i sandàlies de plàstic (per la dutxa o la platja).
 5. Sac de dormir (opcional) Els bungalows estan equipats amb llençols i mantes.
 6. Dues tovalloles una per a la platja i una per a la dutxa, i estris d’higiene personal (pinta, raspall de dents, sabó, crema solar…).
 7. Pijama.
 8. Banyador.
 9. Motxilla petita amb gorra, lot i cantimplora.
 10. Anorac o cangur (activitats de nit).
 11. 10€, és la fiança per cobrir els possibles desperfectes en els bungalows (els lliuraran els mateixos nois als tutors abans del dia 15 de maig i se’ls retornarà el darrer dia de les colònies).

Equip de mestres de sisè  

DOCUMENTS

NORMES I INFORMACIONS COLÒNIES 2019

FORMULARI TAXA TURÍSTICA

AUTORITZACIÓ DE PARTICIPACIÓ A LES COLÒNIES 2019

CARTA EXPLICATIVA TRASLLAT MALETES CALA MONTJOI

MATERIAL COLÒNIES