“Encurtits de verdures”

L’alumnat de 5è ha fet un taller de cuina i han preparat “encurtits de verdures”

Ho vols fer?

Ingredients necessaris: verdures variades (coliflor, bròquil, pastanaga i ceba). Necessitem també espècies (orenga, farigola i sal). Vinagre i aigua.

Estris: pelador, ganivet, bol gran i pot de vidre amb tapa metàl·lica.

Doncs comencem;

Pelem les pastanagues i les fem trossets petits.

Desmaneguem la coliflor i el bròquil amb la mà, també a trossos petits.

Pelem la ceba i la partim.

Ho barregem tot.

Agafem el pot de vidre i anem introduint les verdures i afegim sal, pebre, orenga i farigola.

Quan el pot estigui ple posarem una mica d’aigua i omplirem el pot amb el vinagre fins al final.

Tapem bé, remenem i ho deixem reposar durant un mes per poder menjar-ho.

Etiqueta el pot amb la data i sabràs quan ho podrà provar.

Bon profit!

Alumnat de 5è

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *