SORTIDA DE TARDOR AL BOSC DEL MONTSENY

Vam anar al bosc de Fontmartina del Monseny, gaudint del paissatge i observant els canvis de la natura que es produeixen a la tardor. Anàvem seguint les pistes que trobàvem de la fauna i la flora d’aquest bosc. Vam poder vivenciar moltes coses treballades, ampliant informació i reforçant molt vocabulari.
Vam parlar de les formigues, els cargols, altres animals del bosc, dels arbres ( castanyer, pi, alzina, roure…) i dels seus fruits (aglà, castanya, pinya…). També vam haver de creuar diverses vegades un riuet. Per últim, ens va visitar la senyora castanyera, va explicar-nos el conte de “La Castanya Valentina” i ens va regalar una paperina de castanyes torrades.
Ho vam passar d’allò més bé mentre apreníem!!!

Comença un nou curs i les classes canvíen.

SOM LES FORMIGUES                                             SOM ELS CARGOLS

SORTIDA AL PARC GÜELL

El divendres 8 d’abril vam fer una sortida relacionada amb el projecte de Gaudí. Vam anar a Barcelona i vam passar el dia al Parc Güell. Vam poder veure en directe tot allò que havíem treballat: el trencadís, les formes de la natura, els sols, el drac… A més, el parc tenia moltes distraccions pels visitants i ens vam quedar bocabadats amb un espectacle de bombolles i actuacions de música. El conductor de l’autocar va ser molt amable i ens va portar al davant de la Casa Batlló i la Sagrada Família perquè les poguéssim veure d’allò més bé! Va ser un dia genial!