SORTIDA AL MUSEU PICASSO

Vam anar a Barcelona per conèixer de prop les obres de l’artista Pablo Ruiz Picasso. Artista que estem treballant aquest últim trimestre, aprenent coses sobre el que feia i experimentant algunes de les seves tècniques.

Quan vam arribar a Barcelona el primer que vam fer va ser observar el mural que va dissenyar Picasso per al col·legi d’arquitectes, interpretant-lo i coneixent la seva història.

Desprès, ens vam dirigir cap al museu i ens van fer un recorregut tot explicant-nos la història d’alguns quadres que ens ajudaven a entendre la vida de l’artista, això ens va resultar molt interessant!

En acabar del museu, vam anar al parc de la Ciutadella, vam dinar i vam poder jugar una estona.

Vam aprendre força coses i ho vam passar molt bé!


SORTIDA VEHICLES I TRANSPORTS

El passat 19 de març vam anar a visitar l’aeroport del Prat a Barcelona. Vam fer un recorregut amb un fil conductor, el monitor/a ens va proposar viatjar a un altre país, i quan ens vam posar d’acord i vam decidir un destí, vam començar a fer tot el procés per poder agafar l’avió: buscant la paraula del país escollit, mirant a quina hora sortia el vol, anant a buscar el bitllet, facturació de l’equipatge, veure el control de seguretat, etc.
Després, vam agafar el bus llençadora que ens portava a una altre terminal des d’on agafàvem el tren que ens portaria a l’estació de Sants. Un cop vam arribar l’estació vam poder observar allò que havíem estat treballant a l’aula: horaris, plànols, pantalles, etc.
I aviat, es va fer l’hora d’anar al Parc de l’Espanya Industrial per poder dinar i jugar una estona.
Ens ho vam passar d’allò més bé!!!!


Sortida de Tardor a Can Clarens

Vam visitar el bosc de Can Clarens amb tot el seu esplendor! observant, olorant, tocant…vivint el que ens ofereix la natura en aquesta estació de l’any.
Vam fer un llarg recorregut fixant-nos en els arbres, arbustos i rastres que havien deixat els animals del bosc.
Vam tastar cireretes d’arboç!
La Quimeta, la castanyera ens va presentar alguns bolets…
Vam menjar pa amb oli i sucre amb la castanyera!
I per acabar, vam dinar junts, vam jugar una estona…i cap a casa després d’un dia ple d’experiències.

Sortida Tardor P5