Una setmana de projectes al DOMUS

Els professors vinculats a la formació de la Xarxa de Competències bàsiques ens vam proposar fer una “SETMANA DE PROJECTES” per provar diverses organitzacions que ens poguessin servir de “laboratori” per prendre decisions de cara al proper curs.

Uns mesos abans es van organitzar equips docents per cada nivell  els quals van dissenyar i preparar un PROJECTE per a cada nivell i la setmana del 12 al 16 de març va arribar l’hora de la veritat…

Els 4 projectes que vam portar a terme van ser:

1r ESO – TEMPS AL TEMPS
2n ESO – ROOM SCAPE DOMUS
3r ESO – EL PARTIT
4t ESO – ENSABONA’T!

Ara que ja ha passat uns dies hem pogut fer l’avaluació i hem de dir que el resultat ha estat prou satisfactori tot i que hem detectat molts aspectes a millorar. En properes entrades us farem cinc cèntims del projecte de 2n d’ESO!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *