DESPRÉS DE VÀRIES CONVERSES SOBRE L’OFICI DE FORNER JA SABEM QUE UN DELS INGREDIENTS BÀSICS PER FER EL PA ÉS LA FARINA. DONCS A LA CLASSE HEM EXPERIMENTAT I MANIPULAT AMB FARINA PER CONÈXER LES SEVES CARACTERÍSTIQUES, SENSACIONS, I TREBALLAR DIFERENTS CONCEPTES MATEMÀTICS COM: DINS-FORA, PLE-MIG PLE-BUIT,GRAN-PETIT, MOLTS-POCS, DAVANT-DARRERA, SOBRE-SOTA, UN COSTAT-L’ALTRE COSTAT… VOLEU VEURE COM HO HEM FET I QUE RELAXATS ESTÀVEM? MIREU, MIREU!!
A l’Arnau li han agradat molt les fotografies. Diu que el dia que vau experimentar amb farina s’ho van passar molt bé.
A casa també hem experimentat amb la farina, amb la Carla i l’Oriol, fent galetes, i ha estat molt divertit.
Mentre buscavem informació sobre el blat i la farina, hem descobert que a Taradell hi ha un museu del blat al Mas Colomer, on fan visites guiades. Estaria bé que nens i pares hi fessim una visita, ja que des de l’escola no es farà.
Itan que ho estaven de relaxats tocant la farina!!! i tot va sortir molt bé, molt maques les fotos i el muntatge. 🙂
Esta molt bé experimentar amb textures. Tots estaven molt atents. A en Guiu li agrada molt fer aquestes cosetes.
L’ idea de la Cati esta molt bé ho podriem preparar
Marta