(ELS INVENCIBLES) Un grup creatiu i amb potencial

Sóc la monitora del grup dels INVENCIBLES.

Al començar del campus em va costar una mica conectar amb un dels meus alumnes però finalment estic molt contenta amb ell. Ahir ell mateix em va venir a dir que estava molt content del grup i que mai (en els altres anys que havia estat al campus) havia conectat tant bé amb el grup.

Els dos són molt simpatics i com tots els nens una mica competitius. Fent de monitora he pogut veure que entre ells dos es troben agust i el millor de tot  es la satisfacció en ells mateixos de supera les proves dia radera dia.

M’agrada molt el meu grup i tenen molt de potecial, per aquest motiu crec  que el nom del grup els identifica a la perfecció. Finalment puc dir que estic molt orgullosa del Arnau i l’Adrià.

Mireia Vicensmireia

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *