Sara Delcazo

3r C ESO

Ingredients

  • 1 tall de cansalada
  • 1 tall de carn magra
  • 1 patata mitjana
  • ½ pebrot verd
  • ¼ pebrot vermell
  • 1 gra d’all
  • 1 ceba tendra
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre
  • 1 fulla de llorer
  • Bitxo (altrament dit vitet)

Elaboració

  1. Tallar la carn a daus, salpebrar i passar-la per la paella juntament amb l’all, la fulla de llorer i el bitxo.
  2. Tallar la ceba tendra i els pebrots a daus i sofregir-los amb oli i sal.
  3. Pelar i tallar les patates a daus i fregir-les en una paella amb oli d’oliva (l’oli ha de cobrir-les). Un cop cuites, escórrer-les en un plat amb paper absorbent.
  4. Posar tots els ingredients en un plat, amb la presentació que més us agradi.