EduHack

Dissabte 18 de novembre, l’Institut Comte de Rius va participar en la primera Jornada de la 2a Edició dels projectes de Co-creació mitjançant Design Thinking del programa EduHack de mSchools, integrant-se en dos projectes diferents.

El nostre centre va participar en el projecte Paper World, un planeta virtual i en xarxa que ens ajuda a conscienciar-nos del paper que consumim a diari en el món real (VR Virtual versus Real), a través de la professora Núria Ferré, i en el projecte Watt-E, d’estalvi energètic d’un centre educatiu, a través del professor Àlex Revelles.

mSchools EduHack és un procés de cocreació a gran escala que connecta, inspira i capacita a docents a identificar i dissenyar experiències innovadores per a l’aula, el centre i la comunitat escolar integrant l’ús de la tecnologia digital.

Basant-se en la metodologia del Design Thinking, EduHack promou l’aprenentatge basat en projectes i en els reptes del món real, ajudant als docents a preparar els seus alumnes per desenvolupar-se en un present i futur que requereix competències digitals i habilitats creatives, de resolució de problemes i de comunicació i esperit crític.