Avís: actualització important del Windows 10

Benvolgudes companyes, benvolguts companys,

 

Si utilitzeu el Windows 10 aquests dies veureu que el vostre sistema operatiu us avisa de que hi ha una actualització important per a descarregar-se. Veureu que podreu elegir quan procedir a fer l’actualització lliurement, seleccionant una hora i dia d’instal·lació. Us advertim que el procés d’actualització tindria, depenent de la velocitat del vostre PC, d’entre uns 30 i 45 minuts de durada, amb la qual cosa no podreu fer-lo servir durant aquest temps.

Quines novetats incorpora aquesta actualització?.

Us permet tornar a activitats passades amb la nova “línia del temps”


Compartiu una imatge amb un dispositiu pròxim


Uso compartido de una imagen con un dispositivo cercano

 

N’hi ha prou amb oberir les Fotos  i seleccionar la imatge que voleu compartir. Seleccioneu Comparteix i després l’altre PC on la voleu compartir.

Porteu la vostra experiència al telèfon


Podreu sincronitzar els vostres documents de l’Office i el calendari amb l’aplicació Microsoft Launcher. Obriu l’aplicació Google Play Store en el vostre telèfon i “Microsoft Launcher”, la instal·leu i ja ho podreu fer. Si teniu el Windows 10 Mobile al telèfon, no cal aquest pas, es sincronitza ja sol.

Passar sense problemes del telèfon al PC


Usar Continuar en el PC desde el teléfono

 

Comenceu a navegar per la web, escriure missatges de correu i usar apps tant d’Android o d’Iphone, i llavors continueu al vostre PC. Com es fa? Anar a Inici, Configuració, Telèfons, Afegir telèfons.

 

Parlar en comptes d’escriure


Parleu per a dictar un correu electrònic o un missatge en comptes d’escriure’l. Seleccioneu  teclat tàctil  en la barra d’eines, i seleccioneu després micròfon  i després cliqueu a la tecla del logotip de Windows  + H, llavors parleu per a dictar.

De moment només està disponible en anglès.

Estigueu concentrats amb l’assistent de concentració


Podreu amagar distraccions mentre treballeu, activant l’assistent de concentració per a enviar notificacions directament al centre d’activitats. Seleccioneu  el centre d’activitats  a la vostra barra de tasques i després l’assistent de concentració.

Anclar llocs que s’usen amb freqüència


Accediu als vostres preferits més ràpidament seleccionant-los a la barra de tasques. En el navegador Edge, obriu un lloc web i després seleccioneu  Configuració i més  > Anclar aquesta pàgina a barra de tasques.

Afegiu preguntes de seguretat al compte local


Els usuaris del compte local no hauran de preocupar-se si s’obliden de la seva contrasenya quan s’afegeixen preguntes de seguretat. Mentre hagueu iniciat sessió en el vostre compte local, seleccioneu  Inici  > Configuració  > Comptes  > Opcions de d’inici de sessió i després a contrasenya Actualizeu preguntes de seguretat.

Esperem que aquestes informacions us siguin útils.

Cordialment,

Recordeu que al Bloc TAC teniu totes les informacions relacionades amb TAC actualitzades al moment.