Residencia can rovira

Can Rovira, el millors serveis als majors en un entorn únic

Moltes famílies es veuen en la difícil situació d’ingressar els seus estimats majors en una residència, i com és lògic hi ha una gran preocupació sobre quina atenció rebran o si es sentiran còmodes allà.

A ningú li agrada renunciar a la companyia d’uns majors que han estat al nostre costat toda la vida, però arriba un punt on a casa ens és impossible atendre les seues necessitats. En aquest cas, la Residència Geriàtrica Can Rovira, a Cornellà de Llobregat, se&’ns presenta com l’opció més interessant.

Serveis residencia can rovira

Els serveis que s’ofereixen a Can Rovira són el millor aval per comprovar el seu compromís amb l’objectiu d’oferir als residents la millor atenció possible per reforçar i fins i tot millor el seu benestar físic, psíquic i social. El servei mèdic s’ocupa d’atendre periódicament els residents, ofereix pautes i tractaments pero també s’ocupa de las incidències puntuals que es donen al centre. Les seues instruccions passen al servei d’infermeria, que a més de la medicació i els tractaments dels pacients també s’ocupa de les dietes o les cures.

Un servei molt important és el de fisioteràpia, tant com la teràpia ocupacional. La feïna dels fisios és el manteniment i la millora de l’estat físic dels majors, sempre en coordinació amb l’equip mèdic del centre i el servei d’infermeria. A més, s’ofereixen tant tractaments individuals como sessions de grup. Pel que fa al de teràpia ocupacional, és el servei responsable del desenvolupament de treballs i activitats que ens ajuden a millorar el benestar social i lúdic del usuaris.

Els nostres majors tiene necessitats en el seu dia a dia, unes necessitats que els ajudarà a cobrir el serveis d’auxiliars geriàtrics, que s'ocupa d’atendre les activitats bàsiques de la vida diaria. No podem deixar de banda la salut mental, pel que a la residencia Can Rovira trobem un equip de psicòlegs que ofereix un suport continu i personalitzat a l’estat psíquic dels usuaris. Finalment, el servei de manteniment del centre és l’encarregat de que totes les instal·lacions i espais de la residència estiguen en bon estat per atendre els residents.

Un entorn únic a residencia can rovira

L’edifici on es troba la Residència geriàtrica Can Rovira no és un edifici qualsevol. Es tracta d’un edifici modernista del 1912, una antiga fàbrica de sifons que encara conserva a la seua façana una inscripció que ens recorda aquest passat tan diferent al seu ús actual. L’edifici conserva tot el seu encant i algunes parts originals, però ha estat completament adaptat per cobrir les necessitats dels residents i oferir un servei de qualitat per garantir el seu benestar i la tranquilitat de les seues famílies.