NOTA D’ACCÉS ALS MATERIALS

Nota informativa de les autores del bloc: degut a un problema d’actualització del Drive resulta que els enllaços més antics d’accés als materials dels diferents articles del bloc no funcionen de manera correcta i, per aquest motiu, ens arriben un gran volum de sol·licituds d’accés que ens són impossibles de gestionar.

En principi els materials estan pensats perquè es puguin descarregar de manera directa, sense permisos. Per aquest motiu, us deixem l’accés a diferents carpetes per tal que reviseu si hi podeu accedir i, poc a poc, anirem actualitzant els diferents enllaços dels articles.

Accés a les carpetes del Drive:

Activitats que abans estaven al Calameo

Materials més antics del bloc

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en Materials. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a NOTA D’ACCÉS ALS MATERIALS

 1. Jesue diu:

  Gracies chiques!

 2. Antònia Monroig diu:

  Moltíssimes gràcies!!!
  Enhorabona per la feina feta!!! Màxima admiració!

 3. MONTSE GüELL PUJOL diu:

  Moltes gràcies. M’he baixat material vostre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *