LECTURA, VOCABULARI I RAONAMENT AMB LES DISFRESSES DE CARNAVAL

Hem elaborat un recurs per treballar la lectura de paraules relaciones amb el Carnaval i les Disfresses.

Es tracta que llegeixin les paraules que estan relacionades amb una determinada disfressa numerada de l’1 al 3 i que relacionin aquesta paraula amb el número corresponent escrivint al seu costat la xifra que li correspongui.

Hi haurà paraules molt evidents però d’altres en què hauran de fer servir la lògica i el raonament com, per exemple, rèptil, pantans o cargolada (relacionades amb el cocordril).

Us oferim dues versions de la mateixa activitat en què proposem als alumnes que ells mateixos escriguin les paraules de manera que els seus companys/es les hagin de relacionar amb el personatge corresponent.

Us animeu a utilitzar-lo? Ens voleu explicar com us ha funcionat? Heu fet una nova activitat basant-vos amb el mateix model i ens la voleu fer arribar? Estarem encantades de rebre el vostre feedback.

(CLICANT SOBRE LES IMATGES PODREU ACCEDIR AL DOCUMENT PDF DE L’ACTIVITAT SITUAT AL DRIVE)

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Materials i etiquetat amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a LECTURA, VOCABULARI I RAONAMENT AMB LES DISFRESSES DE CARNAVAL

  1. bbc online diu:

    ver the abilities of all students and to understand diversity as a source of wealth

  2. Molt interessant! Amb dificultat variable

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *