GENERADORS DE RECURSOS

capsalera1capsalera2

Molt sovint ens és molt útil poder disposar de sopes de lletres, dòminos, Bingos, mots encreuats… adaptats i personalitzats en funció de les necessitats del nostre alumnat.
Una bona eina per generar-los de manera fàcil, ràpida, intuïtiva i molt visual és a través d’una pàgina anglesa anomenada “Tools For Educators” on podem trobar-hi tota mena de generadors de fitxes preparades per imprimir i treballar directament amb els nostres alumnes.
Està pensada per treballar vocabulari en anglès però en permet una fàcil adaptació ja que, un cop s’escull la imatge a treballar, se’n pot escriure el nom amb l’idioma que nosaltres volguem.

Aquí continuació podeu veure dos exemples de les moltes fitxes i materials que aquesta aplicació us pot ajudar a crear. El document que se’n deriva ja està preparat per imprimir-lo i utilitzar-lo amb els alumnes. Aquestes dues imatges no són res mes que la captura de pantalla de dos d’aquests documents creat amb aquest fantàstic programa.

CARTES: LES PARTS DEL COS
parts-cos1
MOTS ENCREUATS D’ANIMALS
encreuats1

Hi podeu accedir a la pàgina principal de l’aplicació clicant sobre una de les imatges que acompanyen aquest article.

gtranslatorAJUDA PER A LA TRADUCCIÓ: Si navegueu amb el Mozilla Firefox i us trobeu amb una pàgina en un idioma que no sabeu traduir tenim un gran recurs: GOOGLE TRANSLATOR que s’incorpora com un complement del Mozilla de manera que, un cop incorporat a Firefox, cada vegada que obrim el navegador i cliquem sobre la icona que estarà situada a la part posterior dreta de la pantalla. la pàgina oberta es traduirà a l’idioma que volguem. Així de ràpid i eficaç. Amb “Tools For Educators” aquesta eina m’ha servit de gran ajuda per traduir el qüestionari d’elaboració dels jocs. Podeu accedir-hi clicant sobre la icona de l’esquerra.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Acollida, Consciència fonològica, Imatges, Lectura, Llengua, Materials, Vocabulari i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a GENERADORS DE RECURSOS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *