Som periodistes!

 

Entre tots els projectes que tenim ,els infants han triat el de “Som periodistes” i tot seguit hem posat fil a l’agulla.
Aquest projecte de treball està adreçat a infants de P 5 . El portarem a terme durant tot el trimestre ja que podem treure forces recursos d’ell. En moments donats ho farem en petit grup o amb gran grup depenent de l’activitat i com a referent tindrem a la mestre i algun suport en moments puntuals. Gran part del projecte el farem dins l’aula amb els recursos que disposem com ara ordinador, PDI i pissarres digitals.

La finalitat és fomentar i fer servir el llenguatge, tant oral com escrit dins dels recursos que ens ofereixen les Tic i que això sigui un fil motivador per acostar-nos al món del periodisme. Utilitzar-les fa que els hi oferim als infants més recursos d’aprenentatge i poden enriquir les pràctiques educatives

El nostre objectiu és familiaritzar-nos en aquesta professió, participar en converses, fer servir diferents recursos i aplicacions, per saber com funcionen, relacionar-se amb el seus companys portant a terme diferents propostes de treball conjunt.

  • Treballarem diferents continguts com ara:
    La descoberta d’un i dels altres tant en autoconeixement i gestió d’emocions, com en joc i moviment.
  • Descoberta de l’entorn: exploració de l’entorn i experimentació i interpretació. Raonament i interpretació.
  • Comunicació i llenguatges: observar, escoltar, experimentar. Parlar, expressar i comunicar.

A partir d’ara ens endinsarem en el món del periodisme i periòdicament anirem oferint diferents activitats perquè en tingueu coneixement i ben informats.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *