Presentació

Bon dia,colegio icono gratis

En aquest primer article us explicaré molt breument on treballo.

Actualment estic en una escola molt a prop de la costa. És bastant gran, ja que té tres edificis (un on hi ha una part d’educació infantil; l’edifici vell, que hi ha cicle superior, menjador i despatxos… i per últim l’edifici nou que és on hi ha grups d’alumnes d’educació infantil, cicle inicial i mitjà).

Com us podeu imaginar el pati també és bastant gran i amb diverses portes d’entrades i sortides que anteriorment no es feien servir, però ara, amb tota la normativa que s’ha de complir a causa de la COVID, tenim els patis molt ben separats per grups, diferents entrades i sortides, etc.

Des del mes de novembre sóc tutora del grup de P5 A, un grup amb 24 alumnes, molt actiu i amb ganes d’aprendre. Són alumnes de diferents procedències i molt diferents entre ells.

Durant el curs passat es treballava per ambients i tots els alumnes d’educació infantil es relacionaven entre ells. Actualment, però, no podem barrejar grups i això ha estat un gran inconvenient per a ells, ja que les mestres que tenien el curs passat potenciaven molt la relació entre les dues classes.

Tot i aquests inconvenients, hem après a innovar i buscar eines i estratègies per treballar separats, però que el resultat del treball sigui entre les dues classes, ja sigui a través de muntatges de vídeo, propostes de videoconferències, etc. video conferenciaEsperem que de mica en mica tot vagi tornant a la normalitat.

Laia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *