L’escola on treballo

En aquesta publicació us deixo una foto de l’escola on treballo:

Aquesta foto mostra una petita part del pati. Concretament en aquest pati hi estan dos grups d’alumnes (que cada setmana van canviant) i sempre són alumnes d’infantil, de P3 a P5. Es fa una rotació perquè els nens i nenes no estiguin sempre en el mateix espai.

On hi ha les banderoles són les limitacions perquè els nens no es barregin de grup. Aquestes banderoles cada 3/4 mesos s’han d’anar renovant, ja sigui perquè quan hi ha temporal de vent o pluja es poden arrencar molt fàcilment i perquè aquests colors criden molt l’atenció als infants, sobretot als més petits, ja que és tota una emoció estirar i arrencar el triangle de color que més els hi agrada.

Laia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *