Estructura del treball

El Treball de Recerca, tenint en compte el seu poc usual format bloc, està dividit en diverses parts, ja reflectides a l‘índex, que recomano visitar a la persona que no conegui el bloc, ja que allà trobarà el que busca i més.

Les parts en què està dividit el treball són les següents:

  1. INTRODUCCIÓ
  2. LA RECONSTRUCCIÓ HISTÒRICA
  3. ANNEXOS
  4. CONCLUSIONS

A la introducció, situada a la pàgina “Presentació“, hi trobem tots els aspectes bàsics d’un treball, elements estructuradors com la metodologia, el tema de recerca o els objectius, que defineixen el meu modus operandi. Totes les pàgines estan agrupades en una de sola per facilitar-ne la localització i la comprensió.

A la part més important d’aquest bloc trobem l’apartat “La reconstrucció històrica“, el nus del treball, on són tots els articles sobre el subjecte d’aquesta tasca acadèmica: la trajectòria de la reconstrucció històrica al llarg dels segles, les diferents ressenyes dels grups i festivals que hi estan vinculats i els articles que relaten la meva pròpia experiència, tant visites a diferents actes de reconstrucció històrica com entrevistes a experts sobre la matèria. És l’apartat més extens, naturalment, i és on es basa tot el meu procés d’aprenentatge i investigació, realitzat al llarg de mesos, i està situat en tres pàgines diferents: l’esmentada “La reconstrucció històrica“, “intervencions pràctiques” i “activitats de camp“.

Tots els articles que publico estan inventariats a l’índex, de manera que sigui fàcil accedir-hi, ja que allà tot té el seu lloc al treball. Aquesta possibilitat és un dels avantatges de treballar en línia, perquè a més d’estar tot a un cop de clic, permet d’enllaçar tots els conceptes a pàgines externes que poden servir de font d’inspiració i articles propis publicats anteriorment que aporten més detalls sobre el tema a tractar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

 
Go to Top