Agraïments

Aquest treball de recerca no ha estat cosa d’una sola persona, ja que molta gent ha aportat el seu granet de sorra, i en alguns casos un veritable desert.

A continuació vull agrair a tota la gent que ha contestat la meva enquesta el fet de completa-la, ja que, tot i ser una mica pesada de contestar, m’ha estat molt més útil del que pugui semblar a l’hora de fer les conclusions.

Per començar, vull donar les gràcies als entrevistats pel seu suport i ajuda totalment desinteressada. Gràcies, Ricard Llop, Clara Forn, Abel Marco, Josep Maria Blanco, Jordi Rincón, Francesc Sánchez (a qui agraeixo la seva impagable tasca de difusió per la xarxa), Montserrat Tudela (a qui regracio per permetre’m l’accés al Fòrum Auriga), Francesc Xavier Hernández, Javier García, Albert Anglès (a qui agraeixo la paciència d’arreglar els meus errors a l’hora de gravar l’entrevista), Ramon Coll, Magí Seritjol, Gonzalo Berger.

Una de les ajudes més importants les he rebut de la meva família, sobretot de’n Josep Lario, el meu pare, que sempre ha estat disposat a dur-me a tot arreu i a fer de “càmera” mentre jo feia les entrevistes. No pot faltar la meva mare, la Teresa Devesa, que m’ha portat a diferents festivals de reconstrucció històrica, tant per gust personals com per completar el treball, a més d’haver-me concedit una entrevista, juntament amb un company ja esmentat anteriorment, en Jordi Rincón.

Per acabar, vull reconèixer l’enorme tasca de la tutora del treball, de curs i professora de clàssiques, la Margalida Capellà, que sempre ha estat pressionant-me per a que tragués el millor de mi i fes el màxim de bé el treball, que m’ha posat en contacte amb personalitats de la reconstrucció històrica i del món clàssic en general per poder-les entrevistar, que m’ha fet treballar de valent durant aquests deu mesos per arribar a aquest resultat. L’omnipresent Margalida ha estat l’alma mater d’aquest bloc, i és també pel fet que és un bloc que encara li estic més agraït, ja que m’ha permès establir una relació més propera amb el públic i un treball més dinàmic i mal·leable. Per acabar, vull destacar la seva disposició gairebé total a l’hora de corregir, publicar o matisar els articles que escrivia, i val a destacar que jo no sóc l’únic dels seus tutorands de treball de recerca, cosa que implica estar atenta a la feina de nou persones, a més de continuar amb el currículum normal.

Per tant, moltes gràcies a tots, els que esteu anomenats aquí i els que no, els que heu donat consell i els que m’heu criticat, perquè de tot se n’aprèn.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

 
Go to Top