Receptes de cuina

Un altre bloc XTECBlocs
  • rss
  • Inici
  • Primers plats
    • Crema de carbassó amb crostons fregits
  • Segons plats
    • Pollastre al forn
  • Postres
    • Bunyols de vent

Pollastre al forn

Ingredients

  • Un pollastre de quilo i mig, a dos quilos
  • Dues llimones, tallades a quarts
  • Dotze alls pelats
  • Tres fulles de llorer
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Herbes provençals
  • Aigua
  • Una pastilla de concentrat, de pollastre
  • Conyac
  • Ví blanc
  • Oli d’oliva

4 pers.

Elaboració

Primer de tot, agafem el pollastre, el buidem, i tallem el coll, ben arran.
Tot seguit, el posem de cap per vall, i a dintre hi posem: dos quarts de llimona, dues fulles de llorer, tres alls aixafats, un polsim de sal, un polsim de pebre, un polsim d’herbes provençals, i un raig de ví blanc. Seguidament, el posem ben plà a la safata per anar al forn, i hi posem: la resta de la llimona, els alls, el llorer, i tot seguit l’espolsem amb: sal, pebre negre, i herbes provençals.
A continuació, ho reguem amb: oli d’oliva, ví blanc, i conyac.
A part, fem un brou amb la pastilla de concentrat, i un mica d’aigua, i un cop fet, en posem uns dos dits, a la safata amb el pollastre.
Ho posem tot plegat en el forn a 180º, fins que és cuit.
Com a guarnició, podem posar una patata al forn en papillot, que hi ha a les meves receptes.

60 min.

Comentaris RSS
Comentaris RSS
Retroenllaç
Retroenllaç

Fer un comentari

Feu clic aquí per cancel·lar la resposta.

 
coches barcelona
desembre 2025
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« abr.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

RECEPTES

  • Postres
    • Bunyols de vent
  • Primers plats
    • Crema de carbassó amb crostons fregits
  • Segons plats
    • Pollastre al forn
rss Comentaris RSS valid xhtml 1.1 design by jide powered by Wordpress get firefox