Receptes de cuina

Un altre bloc XTECBlocs
  • rss
  • Inici
  • Primers plats
    • Crema de carbassó amb crostons fregits
  • Segons plats
    • Pollastre al forn
  • Postres
    • Bunyols de vent

Crema de carbassó amb crostons fregits

Ingredients
  • Tres carbassons, pelats
  • Tres porros, nets
  • Tres patates pelades
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Nou moscada
  • Nata líquida, per muntar
  • Aigua
  • Sis llesques de pa de motlle

6 pers.

Elaboració

Agafem: les patates, els porros, i els carbassons, els tallem a trossos mitjans, i els fregim en una olla amb oli d’oliva.
Tot seguit, afegim aigua, i deixem bullir, fins que les verdures estiguin cuites.
A part, en una paella amb oli d’oliva, fregim el pa de motlle, tallat a quadrets, i quan són fregits, els reservem damunt un paper de cuina.
Quan les verdures són cuites, passem la batedora elèctrica, i o pasem a una cassola fonda, amb l’ajud del colador xinès.
Seguidament, corregim de sal, i hi posem un polsim de nou moscada. Afegim un raig de nata líquida, ho remenem amb el batedor de varetes, ho deixem coure cinc minuts més, i ja ho tindrem llest per treure a taula en una sopera, i acompanyada dels crostons de pa fregits.

40 min.

Comentaris RSS
Comentaris RSS
Retroenllaç
Retroenllaç

Fer un comentari

Feu clic aquí per cancel·lar la resposta.

 
coches barcelona
desembre 2025
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« abr.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

RECEPTES

  • Postres
    • Bunyols de vent
  • Primers plats
    • Crema de carbassó amb crostons fregits
  • Segons plats
    • Pollastre al forn
rss Comentaris RSS valid xhtml 1.1 design by jide powered by Wordpress get firefox