Crema de carbassó amb crostons fregits
- Tres carbassons, pelats
- Tres porros, nets
- Tres patates pelades
- Oli d’oliva
- Sal
- Nou moscada
- Nata líquida, per muntar
- Aigua
- Sis llesques de pa de motlle
6 pers.
Elaboració
Agafem: les patates, els porros, i els carbassons, els tallem a trossos mitjans, i els fregim en una olla amb oli d’oliva.
Tot seguit, afegim aigua, i deixem bullir, fins que les verdures estiguin cuites.
A part, en una paella amb oli d’oliva, fregim el pa de motlle, tallat a quadrets, i quan són fregits, els reservem damunt un paper de cuina.
Quan les verdures són cuites, passem la batedora elèctrica, i o pasem a una cassola fonda, amb l’ajud del colador xinès.
Seguidament, corregim de sal, i hi posem un polsim de nou moscada. Afegim un raig de nata líquida, ho remenem amb el batedor de varetes, ho deixem coure cinc minuts més, i ja ho tindrem llest per treure a taula en una sopera, i acompanyada dels crostons de pa fregits.
40 min.






