Racó Tic migra a Blogger!!

Després d’una temporada llarga amb molt poca activitat en el meu bloc, per falta d’inspiració i especialment amb poc temps disponible de dedicació, ha arribat el moment de fer canvis i de renovacions. El servei de BlocsXtec, tot i certa actualització, se m’h queda limitat i amb poques possibilitats de fer canvis. També, i això és cert, noto molta lentitud tant en l’edició com després en la pròpia navegació del bloc. Això últim, m’ha acabat de decidir a fer la migració a un servei que ofereix molt millor servei, com és BLOGGER. No obstant, per aquells que feu blocs d’aula i de centre, penso que cal continuar fent-ho dintre de BLOCSXTEC.

Espero i desitjo que tots els que m’heu anat seguint ho continueu fent en el meu nou espai:

http://racotic.blogspot.com/

Gràcies a totes i totes!!! 😉

raco

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà