“Todo va a cambiar” Tecnologia i evolució: Adaptar-se o desaparèixer

Todo va a cambiar és un llibre fàcil de llegir, interessant i amè, jo diria que enganxa. És una guia per entendre millor la societat de la informació i els imparables canvis tecnològics que estem vivim.

Aplega explicacions, experiències, i fets per intentar entendre els canvis que la tecnologia està provocant en tres àmbits diferents: les persones, les empreses i la societat, però amb una major incidència pel que fa a les persones. Relata com les diferents generacions assumeixen aquests canvis tecnològics, exemplificant-ho amb la  pròpia família de l’autor (el seu pare, ell mateix i les seves filles).

El llibre explica, a més, com Internet ha canviat alguns models de negoci del món de l’oci i de la cultura (la música, la premsa, la comunicació o el sector editorial) i què han de fer les empreses per adaptar-se als canvis i no perdre competitivitat.

Analitza més o menys extensament molts temes: les diferents etapes d’Internet, els drets d’autor i la pirateria, l’expansió de l’imperi Google, l’auge i caiguda de Microsoft, l’èxit de Youtube, la difusió dels blocs, la informàtica en núvol, el web 2.0 i la societat hiperconnectada.

L’he llegit en format ebook  i realment és molt interessant.

Librosparaiphone.com App Store.

Font: http://blocs.gencat.cat/blocs/AppPHP/gestioconeixement/?p=2147

12 thoughts on ““Todo va a cambiar” Tecnologia i evolució: Adaptar-se o desaparèixer

 1. Joan Ramon Sola

  Gràcies per l’apunt del llibre, sembla molt interessant!
  Sobre els mateixos temes també és molt interessant “El trabajo flexible en la era de la información” de Martin Carnoy on també reflexiona sobre els canvis produïts en la societat per les TIC.
  Un article molt interessant també sobre el tema és el d’en Manuel Castells, “Globalización, tecnología, trabajo, empleo y empresa” que podeu trobar reproduït a la seguent adreça: http://www.gestiopolis.com/Canales4/factoria/59.htm
  Salutacions

 2. onetoto365

  ??????
  Gràcies per l’apunt del llibre, sembla molt interessant!
  Sobre els mateixos temes també és molt interessant “El trabajo flexible en la era de la información” good

 3. mtmajor88

  ????????
  Martin Carnoy on també reflexiona sobre els canvis produïts en la societat per les TIC.
  Un article molt interessant també sobre el tema és el d’en Manuel Castells, “Globalización, tecnología check my web site info for

 4. topspo

  ??
  Martin Carnoy on també reflexiona sobre els canvis produïts en la societat per les TIC.
  Un article come my web site

 5. toploan

  ???
  Un article també no menys interessant és “Globalización, tecnología, trabajo, empleo y empresa come web site

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà