Experiment de Trivial Pursuit: “La batalla de les generacions”

Trivial Pursuit fa un experiment: “La batalla de les generacions”, un enfrontament online que preten saber si les noves generacions -menors de 30 anys i acostumats als ordinadors- són realment superiors en coneixements als de més edat i amb més experiència.

Després de triar el nostre grup, apareixeran les targetes de les preguntes de les diferents categories. Hauríem de respondre-les correctament perquè la puntuació del nostre grup (majors o menors de 30) vagi augmentant.

One thought on “Experiment de Trivial Pursuit: “La batalla de les generacions”

  1. anna

    Hola Montse!

    Saps si hi ha widgets per posar el diccionari de l’institut d’estudis catalans i el de la RAE als blocs de l’XTEC?

    Moltes gràcies i felicitats pel teu bloc!

    Anna.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà