Aprendre anglès cantant: Lyrics training

Lyrics Training és un fàcil i divertit mètode per millorar la capacitat de comprendre l’anglès a través de la música i la lletra de les cançons.

lyricstraining

Les cançons estan classificades per dificultat i per variant de l’anglès (britànic, nord-americà o canadenc). Escollim una cançó i ens presenta el seu vídeo (tret de Youtube) amb els subtítols amb espais per omplir. Hi ha tres graus de dificultat segon la proporció de paraules que ens amaga. Si no encertem o som lents, el vídeo s’atura fins que entrem la paraula correcte.

També podem seguir la lletra en anglès i la seva traducció al català o al castellà. Aquesta traducció, però, la fa automàticament mitjançant el traductor de Google amb totes les limitacions que això comporta

Una forma entretinguda de practicar l’anglès.

Font:     TICB7


5 thoughts on “Aprendre anglès cantant: Lyrics training

 1. TOTOMAX

  You solved an interesting topic that I’m familiar with. I really enjoyed reading it. There are many topics on my blog that you might be interested in. Come and check it out. TOTOMAX

 2. TOTOBLOGS

  I’m with my friends have blogs sharing different opinions on this subject. I’m sure you think it would be interested, too. We are practicing thinking from various perspectives while respecting each other’s opinions. TOTOBLOGS I want you to stop by my blog once, too.

 3. jaeseu

  Efficiently written information. It will be profitable to anybody who utilizes it, counting me.
  Keep up the good work. For certain I will review out more posts day in and day out.
  Visit this and have fun !

  ???? ?? ? ??
  ???? ?? ?? ??
  ???? ??? ??? ??
  ???? ??? ?? ??
  ???? ?? ??? ???
  https://www.j9korea.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà