Projecte Agrega

El Proyecto Agrega és un interessant cercador de recursos educatius, promogut pel MEC, que recull una gran quantitat de materials elaborats per professorat de diferents àrees i nivells educatius, i que té l’objectiu de promoure la participació i la solidaritat professional entre els docents. Si hi accediu podreu cercar, visualitzar i descarregar tota mena d’eines pedagògiques per recolzar la vostra tasca diària. De la mateixa manera, podreu afegir fàcilment els vostres materials.

La solución es Agrega from Agrega Contenidos Educativos on Vimeo.

Veieu un exemple d’objecte, cliqueu a sobre de la imatge:

agrega

Jo n’he utilitzat algunes per les meves classes i estan molt ben fetes. L’ únic aspecte negatiu que voldria remarcar és que la recerca de continguts pel cercador no és gaire bona.

One thought on “Projecte Agrega

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà