Avast! Un bon antivirus i gratuït

Esteu cansats dels antivirus de pagament, o aquells que cada dos per tres no funcionen, o que et demanen contínuament que et tornis a registrar? Doncs, us presento AVAST.

L’avast! antivirus Home Edition és un antivirus gratuït per a un ús no comercial. Disponible per a Windows i en diverses llengües, inclòs el català, és una solució molt completa que protegeix diversos protocols (web, correu electrònic, descàrrega de fitxers, P2P…).

Un cop instal·lat el programa, els usuaris disposen de 60 dies per a registrar-s’hi gratuïtament. I una vegada registrat tens una clau de llicència per un any, que podràs tornar a renovar quan passi aquest període de temps.

Windows
Per a Windows (33,7 MB)
Windows

Nota: Els usuaris que utilitzin el seu ordinador comercialment, han de fer servir la versió de pagament.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà