aNobii: Crea, comparteix i explora llista de llibres

ANobii és  una xarxa social pels amants de la lectura. En aquesta xarxa podem publicar els nostres llibres i anar indicant l’estat de lectura en que es troben: per començar, acabat, llegint, abandonat, referència.

La manera de buscar els llibres és molt senzilla mitjançant el ISBN de 10 o de 13 caràcters, i si no trobem un llibre sempre podem omplir la fitxa de sol·licitud d’alta i ells s’encarregaran de validar aquesta petició i donar-lo d’alta. Actualment hi ha més de 13 milions de llibres en la plataforma.

anobii

Totes aquestes referències es poden compartir amb altres usuaris de la plataforma i fins i tot públicament amb una url que identifica per al món exterior la teva prestatgeria. Aquí es pot veure un resum de les teves activitats lectores, quins autors has llegit més, si estàs apuntat a algun dels molts grups d’usuaris que hi ha en la plataforma i fins i tot hi ha un feed rss que informa dels nous llibres que va afegint l’usuari.

El més important és que et pot ajudar en l’elecció del proper llibre que vas a llegir perquè pots mirar el que està llegint altra gent que comparteix gustos literaris amb tu. I per a acabar d’arreglar-ho tot està en català, encara que li falten algunes parts per traduir. Tot un punt al seu favor si pensem que el lloc web està fet des de Hong Kong.

Tot plegat té moltes més altres funcionalitats que pots anar descobrint amb l’ús. T’animes a apuntar-te?

Personalment l’he trobat molt fàcil d’utilitzar i molt útil, però posats a triar jo em quedaria amb la biblioteca virtual LibraryThing .

Font informació: WEblog de Miquel Soldevila


One thought on “aNobii: Crea, comparteix i explora llista de llibres

 1. jaeseu

  I found this blog. For what you have suggested to us,
  I have found some new data in your post, all things considered.
  The cerebrum is incredibly satisfying and I am all thanks to the astonishing degree of your article.

  ???? ??? ?? ???
  ???? ??? ?? ?? ?
  ???? ?? ? ??
  ???? ?? ???
  ???? ?? ??
  https://www.j9korea.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà