Dropbox: Adéu a la clau de memòria

Dropbox és un sistema per a poder sincronitzar fàcilment arxius entre ordinadors, quan en gastes més d’un per a treballar. Alhora, permet compartir fitxers amb altres usuaris. Tot això, començant amb 2 GB d’espai per a emmagatzemar, ampliable de manera gratuïta fins a 3 GB.

Dropbox s’instal·la en el teu ordinador, i crea la carpeta “My Dropbox” dins de “Mis Documentos”. A partir d’aquest moment, tot lo que copies dins de la carpeta automàticament estarà disponible en tots els ordinadors on tingues instal·lat Dropbox.

Dropbox guarda també una versió “on line” dels teus documents, de manera que pots accedir a ells des de qualsevol ordinador, encara que no siga el teu, entrant en l’adreça http://www.getdropbox.com.

I encara més: tot lo que poses dins de la subcarpeta “Photos” automàticament passarà a ser un àlbum de fotos “on line”, accessible només per aquells qui tu vullgues; no cal que siguen usuaris de Dropbox.

També pots utilitzar-ho com a repositori públic: tot lo que fiques dins de la subcarpeta “Public” serà visible per tot el món que en conegui l’adreça, sense que calgui tampoc ser usuari del servei

Fora d’aquestes dos subcarpetes, tot lo que penges en Dropbox només és accessible per tu (des de qualsevol ordinador), i per aquells altres usuaris de Dropbox amb qui tu vulguis compartir-ho.

Si voleu provar aquest sistema gratuït per a emmagatzemar, sincronitzar i compartir fitxers, entreu aquí.

Bé, l’he provat en dos ordinadors diferents per veure com anava i m’ha sorprès el seu bon funcionament. En definitiva, una bona eina per no haver d’anar a munt i avall amb la clau de memòria.

Font informació: http://jpadros.blogspot.com/2009/07/dropbox.html

http://vginer.tumblr.com/post/124070260/que-es-dropbox

14 thoughts on “Dropbox: Adéu a la clau de memòria

 1. anna

  Hola Montse!
  Volia provar això del Dropbox però tinc un problema tècnic. Jo em connecto amb wi-fi i quan he d’omplir les opcions de connexió no sé què posar a servidor i port. La contrasenya i l’usuari sí que els tinc.
  Saps on ho puc veure?

  Moltes gràcies pel teu bloc!

  Anna.

 2. Montse Escoi Martínez Post author

  Doncs no sé, no crec que tingui res a veure que et connectis amb wifi. La carpeta del Dropbox s’instal·la a mis documentos. Realment a mi m’està sent molt útil.
  Gràcies a tu per seguir el meu bloc!
  Montse

 3. Enric

  Vaig a utilitzar-ho, sembla bona idea. A més a més, ho tinc al móvil. Té bona pinta.

 4. JuanitaCLARK34

  Every one admits that men’s life seems to be very expensive, but people require money for different issues and not every one gets big sums cash. Therefore to receive some home loans and college loan should be a correct way out.

 5. jaeseu

  I found this blog. For what you have suggested to us,
  I have found some new data in your post, all things considered.
  The cerebrum is incredibly satisfying and I am all thanks to the astonishing degree of your article.

  ???? ??? ?? ???
  ???? ??? ?? ?? ?
  ???? ?? ? ??
  ???? ?? ???
  ???? ?? ??
  https://www.j9korea.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà