Susan Boyle trenca tots els rècords a internet

No tot és qüestió de físic sinó que el verdader talent encara sembla que té valor. Quan el més normal és que apareguin artistes que rivalitzen en bellesa, sensualitat i moda, ha aparegut algú inesperat: Susan Boyle. Aquesta dona de 47 anys, poc afavorida, poc fina i gens fashion, s’ha convertit en la revelació del programa britànic Britain’s got talent –equivalent al Tú sí que vales espanyol–. Amb la seva potent veu, amagada sota una imatge més aviat friqui, Boyle ha conquistat el cor dels britànics i de mig món.

El conte de fades va començar per a aquesta dona, que va confessar que mai l’han besat, quan es va presentar la setmana passada al concurs de cercatalents per provar sort. Sota una pluja de rialles i mofes, Boyle va cantar I dreamed a dream, peça del musical Els Miserables, que en el seu moment va ser interpretada per Elaine Page. L’actuació es va saldar amb una ovació general i, a les 72 hores de ser penjada a la xarxa, ja era el vídeo més vist a tot Anglaterra, amb dos milions de visites, que convertien Boyle en el nou fenomen musical. A tot el món, ha estat punxat 18 milions de vegades.

Mireu el vídeo, espectacular:

2 thoughts on “Susan Boyle trenca tots els rècords a internet

 1. M. Carme

  Espectacular i emotiu, m’ha agradat molt, gràcies per tenir un bloc tant complert i enriquidor per tots els que el seguim.

 2. jaeseu

  I found this blog. For what you have suggested to us,
  I have found some new data in your post, all things considered.
  The cerebrum is incredibly satisfying and I am all thanks to the astonishing degree of your article.

  ???? ??? ?? ???
  ???? ??? ?? ?? ?
  ???? ?? ? ??
  ???? ?? ???
  ???? ?? ??
  https://www.j9korea.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà