Terminals lleugers amb Linkat

Els terminals són ordinadors que treballen en connexió amb el servidor de terminals, que és qui realitza la majoria de les tasques. No disposen de cap programari instal·lat i l’únic requisit que tenen és poder accedir al servidor a través de la xarxa. Ofereixen el programari, que s’executa al servidor, als usuaris d’una forma pràcticament idèntica a com ho fa un ordinador personal.
 

 

Aquesta opció es caracteritza per:

  • Abarateix el preu dels equipaments.
  • Important estalvi energètic.
  • Vida més llarga dels equips
  • Facilita la gestió i el seu manteniment.

El preu del servidor queda aviat amortitzat per el baix cost de cadascun dels terminals (entre 25 i 30 per servidor).

Una aposta pel programari lliure i el reciclatge d’ordinadors!

 
 

Per saber més: http://ramonvilar.facil.cat/2006/11/13/el-projecte-ltsp-una-bona-alternativa-per-a-les-escoles/

One thought on “Terminals lleugers amb Linkat

  1. linajoy

    I recently used papersowl.com to help me write an essay and it was one of the best decisions I have ever made. The writers were very professional and knowledgeable, and the customer service was outstanding. The essay was delivered to me on time and with high quality. I highly recommend papersowl.com for anyone looking for help with their essays!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà