Merlí: El nou cercador de recursos educatius

MeRLí és el repositori de recursos digitals educatius que el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya posa a disposició de tota la comunitat educativa  amb l’ànim  de facilitar  la catalogació, difusió i cerca de materials  educatius digitals.

merli2.jpg

A MeRLí s’hi poden trobar, entre altres, materials de:

En aquest moment ja s’han catalogat més de 6.200 recursos i està previst que el catàleg creixi amb nous materials i tipologies de recursos digitals i amb la incorporació d’altres nivells educatius (formació professional específica, ensenyaments d’esports, ensenyaments artístics…).

[kml_rm movie="http://video.xtec.cat:8080/ramgen/edu3tv/video/videoteca/video2009/promomerli.rm" width="352" height="288"/]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà